Fotbal intern

Helmut Duckadam prefera un alt portar pentru meciul cu Macedonia de Nord: „Ar fi trebuit să apere!”

25.03.2021 | 20:53
Helmut Duckadam prefera un alt portar pentru meciul cu Macedonia de Nord Ar fi trebuit sa apere
ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam a comentat titularizarea lui Florin Niță în poarta naționalei României pentru partida cu Macedonia de Nord, iar „Eroul de la Sevilla” a spus că l-ar fi preferat titular pe Andrei Vlad.

Duckadam l-a lăudat și pe Florin Niță pentru profesionalismul de care dă dovadă, însă ar fi avut mai multă încredere în Andrei Vlad, portarul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint a apreciat echipa de start gândită de Mirel Rădoi pentru partida cu Macedonia de Nord și consideră că selecționerul a odihnit mai mulți jucători pentru duelul cu Germania.

Helmut Duckadam prefera un alt portar pentru partida România – Macedonia de Nord

Helmut Duckadam ar fi preferat ca Mirel Rădoi să îl titularizeze pe Andrei Vlad, portarul lui FCSB, în locul lui Florin Niță: „Dacă nu se suprapunea Campionatul European de Tineret cu meciurile naționalei mari, ar fi trebuit să apere Vlad.

ADVERTISEMENT

E un portar foarte în formă. Nu îi iau din merite lui Niță, e un portar foarte bun, e un băiat serios, îl știu bine, dar așa gândesc eu”.

„Totodată, mi-ar fi plăcut să îl văd și pe Ionuț Radu, care chiar dacă nu a mai jucat de mult timp, s-a antrenat atâta timp cu echipa lui Inter Milano, lucru care înseamnă ceva”, a mai spus Helmut Duckadam la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint, mulțumit de echipa lui Mirel Rădoi

Gabi Balint a comentat alegerile lui Mirel Rădoi din echipa de start a României pentru duelul cu Macedonia de Nord și crede că selecționerul a gândit o strategie bună: „Cred că Mirel se gândește la meciul cu Germania și odihnește vreo 5-6 jucători.

Trebuie luate toate meciurile în considerare. E nevoie de victorie astăzi, asta e cel mai important, chiar dacă odihnește mai mulți jucători”.

ADVERTISEMENT

Și Helmut Duckadam a fost încântat de alinierea în teren făcută de Mirel Rădoi, chiar dacă nu știe dacă România va câștiga meciul cu Macedonia de Nord: „Eu nu știu dacă Rădoi va reuși, dar îmi place mult cum arată echipa. Cred că își păstrează niște jucători și pentru a învinge Germania”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,37 este cota pentru ”sub 0,5 goluri în prima repriză” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT