Sport

Helmut Duckadam a analizat gafele lui Andrei Vlad din FCSB – FC U Craiova 2-2: „Nimeni n-a văzut, dar el a greșit și la primul gol!”. Exclusiv

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a analizat, în exclusivitate, pentru FANATIK, prestația portarului Andrei Vlad din FCSB - FC U Craiova, scor 2-2.
07.02.2022 | 11:28
Helmut Duckadam a analizat gafele lui Andrei Vlad din FCSB  FC U Craiova 22 Nimeni na vazut dar el a gresit si la primul gol Exclusiv
Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a analizat, în exclusivitate, pentru FANATIK, prestația portarului Andrei Vlad din FCSB - FC U Craiova, scor 2-2
ADVERTISEMENT

FCSB a înregistrat doar un rezultat de egalitate, 2-2, în fața celor de la FC U Craiova. Golurile oaspeților au fost marcate în urma unor gafe impardonabile făcute de Valentin Crețu și Andrei Vlad, pe care patronul Gigi Becali le-a taxat, după meci.

Helmut Duckadam a analizat gafele lui Andrei Vlad din FCSB – FC U Craiova 2-2

Helmut Duckadam susține că Andrei Vlad a greșit și la primul gol marcat de olteni, chiar dacă faza a plecat de la o gafă a fundașului Valentin Crețu. Acesta consideră că goalkeeper-ul bucureștenilor nu ar fi trebuit să iasă din poartă, deoarece atacantul Bălan avea soluții reduse de a finaliza.

ADVERTISEMENT

Cât despre golul doi marcat de oaspeți, „Eroul de la Sevilla” spune că Vlad s-a plasat greșit și că a dat dovadă de lipsă de concentrare.

Helmut Duckadam: „Vlad a greșit și la primul gol!”

Domnule Duckadam, cum vi s-a părut meciul dintre FCSB și FC U Craiova?

– Așa cum am anticipat, a fost un meci destul de greu pentru FCSB, deoarece Craiova este într-o revenire de formă și de moral. Acum, nu mai poți să spui că, în campionatul României, există favorite certe și outsideri. S-a văzut și la meciul de la Farul cu Chindia, s-a văzut și la Craiova, unde toată lumea crederea că CFR va defila.

ADVERTISEMENT

Ce spuneți despre gafa lui Andrei Vlad de la golul doi marcat de olteni?

– Eu mi-am spus de atâtea ori părerea despre Vlad… Din punctul meu de vedere, el a greșit și la primul gol, numai că nimeni n-a văzut. El nu avea ce să caute acolo, să iasă din poartă, pentru că atacantul celor de Craiova avea soluții foarte reduse de a marca, din acea poziție.

Iar, la golul doi, a fost o greșeală mare de plasament, de concentrare poate. N-ai voie să fii atât de rău plasat. Cred că a fost și o neatenție. El era mai preocupat să-și dirijeze fundașii, decât la lovitură.

ADVERTISEMENT

Problema e că echipa se bazează pe el. A făcut și meciuri bune în acest campionat, dar face și greșeli, pe care n-ar trebui să le facă, pentru că e și în vizorul echipei naționale. Acum, nu mai putem spune că e lipsit de experiență.

Helmut Duckadam: „N-a fost fault la Keșeru!”

La Keșeru, a fost fault pe linia careului?

– A fost pe linia careului, dar n-a fost fault. Cred că Kovacs a greșit, că a dat lovitură liberă. Vrând să-și facă loc, Keșeru l-a călcat. Dar, trebuie să fim onești. A fost un penalty la Dumiter.

ADVERTISEMENT

Eu cred că jucătorii greșesc. Stoica și Coman, în prima repriză, au avut niște căderi atât de spectaculoase, chiar dacă sunt atinși, încât îl induc de multe ori în eroare pe arbitru. Au căzut și Stoica, și Dumiter, de zici că erau împușcați. Derutează deciziile arbitrilor. La Stoica, a fost o atingere, dar n-a fost atât de puternic încât să cadă în halul acesta. Dar, a fost penalty.

Helmut Duckadam: „FCSB nu are joc de echipă!”

Ca joc, FCSB vă dă senzația că ar putea câștiga titlul în acest sezon?

– Eu o spun de ani de zile. FCSB are jucători buni, care câștigă meciul prin execuții individuale. Dar nu are un joc de echipă. În momentul în care va avea un joc de echipă, sunt convins că va putea să câștige campionatul și să facă o figură frumoasă în Europa.

Până atunci, totul merge la întâmplare și inspirația unor jucători poate să salveze rezultatele. Cu toate problemele lor cu banii și altele, CFR are un joc de echipă.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgovişte: 1,45 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT