Sport

Helmut Duckadam, atac tare la Mirel Rădoi: „De ce să nu-l aducem înapoi pe Daum?”. Exclusiv

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a vorbit despre situația echipei naționale înaintea meciului cu Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial 2022.
01.09.2021 | 17:33
Helmut Duckadam atac tare la Mirel Radoi De ce sa nul aducem inapoi pe Daum Exclusiv
Helmut Duckadam, atac tare la Mirel Rădoi: „De ce să nu-l aducem înapoi pe Daum?”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida Islanda – România se va juca joi, de la ora 21:45.

În prezent, România se află pe locul 4 din grupa J, cu trei puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Helmut Duckadam, atac tare la Mirel Rădoi

„Eroul de la Sevilla” susține că nu înțelege de ce Mirel Rădoi face atât de multe schimbări în primul „11” al echipei naționale. Și consideră că această tactică nu ajută la omogenizarea echipei.

ADVERTISEMENT

„N-am înțeles aceste schimbări dese în primul «11». Sunt foarte multe schimbări de la un meci la altul. Dacă faci atâtea schimbări, e greu să ai o echipă omogenă și cred că și de aici vin rezultatele mai slabe. Ăsta este stilul lui Rădoi, încearcă, dar nu știu cât de eficient este”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cât despre o posibilă demitere a lui Mirel Rădoi de la națională, Helmut Duckadam s-a întrebat, în spirit de glumă, de ce nu este readus Christoph Daum.

ADVERTISEMENT

„Păi, și pe cine să punem în locul lui? De ce să nu-l aducem înapoi pe Christoph Daum? (n.r. râde)”, a mai spus Duckadam.

Helmut Duckadam: „Șansele noastre sunt aproape de zero!”

Totodată, Helmut Duckadam consideră că șansele României, de a se califica la CM 2022, sunt aproape nule.

ADVERTISEMENT

„Nu mă aștept la mare lucru. Eu am spus-o, de la început, că șansele noastre sunt aproape de zero, pentru că era foarte greu să te califici la Campionatul Mondial.

Chiar dacă luăm locul 2, mai ai două jocuri de baraj. Deci, aproape imposibil, acolo dai de echipe foarte puternice. Eu nu cred că putem spera la locul 2.

ADVERTISEMENT

Am putea să facem o surpriză… dar Islanda ne-a cam bătut, Macedonia ne-a cam bătut, așa că e posibil să fie greu.

Noi am ajuns să ne fie frică și de Macedonia, de Muntenegru, de Gibraltar. Din păcate, acolo am ajuns”, a adăugat Duckadam.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,92 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: