Sport

Helmut Duckadam, convins că Gigi Becali nu se va băga peste Edi Iordănescu la FCSB: „Se va abține. Nu are de ales!”. Exclusiv

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre venirea lui Edi Iordănescu pe banca FCSB-ului.
19.08.2021 | 10:03
Helmut Duckadam convins ca Gigi Becali nu se va baga peste Edi Iordanescu la FCSB Se va abtine Nu are de ales Exclusiv
Helmut Duckadam, convins că Gigi Becali nu se va băga peste Edi Iordănescu: „Se va abține. Nu are de ales!” + Ce spune despre foștii antrenori de la FCSB: „Erau alt gen, ca să nu zic altfel!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat, în exclusivitate, încă de zilele trecute, că Edi Iordănescu este pe cale să devină noul antrenor al echipei patronate de Gigi Becali.

Edi Iordănescu l-a înlocuit, la FCSB, pe Dinu Todoran, care fusese adus în luna mai la formația roș-albastră.

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam, convins că Gigi Becali nu se va băga peste Edi Iordănescu

„Eroul de la Sevilla” consideră că FCSB a făcut o mutare foarte bună prin aducerea lui Edi Iordănescu, despre care spune că este un antrenor foarte bun.

În același timp, Duckadam este de părere că Gigi Becali îi va da „mână liberă” lui Iordănescu jr. și nu se va mai implica la echipă.

ADVERTISEMENT

„Ar fi un pas important, pentru FCSB, să se bată la titlu. Are nevoie de un antrenor cel puțin de nivelul lui Edi, care, din punctul meu de vedere, este un antrenor foarte bun.

Trebuie să facă o echipă. FCSB are jucători foarte buni, dar, din păcate, nu are o echipă. Eu cred că Edi Iordănescu va putea face treabă.

ADVERTISEMENT

Da, cred (n.r. că Gigi Becali nu se va mai implica la echipă). Chiar dacă nu-i va fi ușor, cred că se va abține, pentru că, altfel, cu siguranță FCSB nu va mai obține performanțele pe care le-a avut.

Eu cred că va avea răbdare (n.r. cu Edi Iordănescu), de data asta. Trebuie să aibă, nu cred că are de ales”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă Edi Iordănescu este antrenorul care va reuși să-l „liniștească” pe Gigi Becali, Duckadam a răspuns: „A reușit și Reghecampf, în perioada aceea când s-a luat campionatul. (n.r. despre antrenorii din ultimii ani de la FCSB) Erau antrenori care probabil că erau alt gen, ca să nu zic altfel”.

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu opt puncte obținute după cinci meciuri jucate.

FCSB va juca, acasă, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în următoarea partidă de Liga 1. Meciul va avea loc luni, de la ora 21:30.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT