ADVERTISEMENT
Fotbal international

Helmut Duckadam crede că renegatul Adrian Petre poate salva echipa: “Vreau să văd ce n-am văzut niciodată!”

Autor: Marian Popovici | 24.09.2020 | 16:43
Helmut Duckadam crede că renegatul Adrian Petre poate salva echipa:
Helmut Duckadam crede că renegatul Adrian Petre poate salva echipa: "Vreau să văd ce n-am văzut niciodată!". Sursa: sportpictures.ro

FCSB joacă în turul trei preliminar din Europa League cu Slovan Liberec, pe Arena Națională, joi de la ora 20:30. Roș-albaștrii sunt decimați de coronavirus și vor evolua într-o formulă experimentală, cu foarte mulți tineri și trei jucători aduși în ultima zi. 

ADVERTISEMENT

De altfel, FANATIK a anunțat în exclusivitate echipa pe care Toni Petrea o va trimite în teren la Giurgiu, în confruntarea cu cehii. În “primul 11” va fi și Adrian Petre, jucătorul tras pe linie moartă de Gigi Becali, dar care se poate revanșa acum în fața patronului.

Fostul președinte de onoare de la FCSB, Helmut Duckadam, a spus că se așteaptă ca Adrian Petre să aibă o evoluție foarte bună și să pună umărul la calificarea echipei, chiar dacă este posibil să plece în perioada următoare:

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam crede că renegatul Adrian Petre poate salva echipa: “Vreau să văd ce n-am văzut niciodată!”

“Cel mai important lucru este să nu se pună presiune pe acești copii. Dacă asta va fi formula, să nu pui presiune pe ei! Asta e situația, poți să pierzi, dar să și câștigi. Dar să nu pui presiune pe ei pentru că, dacă mai pui și presiune, atunci va fi foarte greu.

Iar jucătorii trebuie să alerge ca niciodată. Și aici încep cu Adi Petre. Trebuie să facă un efort dublu și în atac, și la mijloc, și în apărare.

ADVERTISEMENT

Eu vreau să văd ceea ce n-am văzut până acum la el și e spre binele lui, pentru că, chiar dacă va pleca de la FCSB, după un joc bun și poate după un rezultat bun, șansele lui de a pleca sunt mult mai mari”, a spus Duckadam la Digisport.

Meme Stoica s-a luat de fotbalist: “Lui Adrian Petre i s-a atras atenția de către antrenor. Era ultimul la toți parametrii, nu se antrena așa cum trebuia”

Petre va evolua într-un trio în atac, alături de Robert Ion și Goran Karanovic, adus în dimineața meciului de la FC Hermannstadt. De altfel, atacantul a marcat și în thriller-ul de săptămâna trecută de la Topola, încheiat 6-6.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, directorul sportiv al formației roș-albastre, a anunțat motivele pentru care Adrian Petre a fost tras pe linie moartă în momentul în care toată echipa este validă:

”Lui Adrian Petre i s-a atras atenția de către antrenor. Era ultimul la toți parametrii, nu se antrena așa cum trebuia. Noi discutăm mereu. Jucasem trei meci, câștigasem cu 3-0 fiecare partidă și lumea întreba de ce nu joacă Adi Petre. El trebuie să demonstreze la antrenamente”, a spus Stoica în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 8,50 este cota pentru “sub 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!