Fotbal intern

Helmut Duckadam îi dă replica lui Edi Iordănescu: „Nu trebuia să vorbească de domnul Becali!”

14.04.2021 | 22:03
Helmut Duckadam ii da replica lui Edi Iordanescu Nu trebuia sa vorbeasca de domnul Becali
ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam a comentat duelul la distanță dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali, iar părerea „Eroului de la Sevilla” este că tehnicianul campioanei României nu trebuia să intervină într-o astfel de dispută.

Fostul președinte de imagine al FCSB-ului consideră că Edi Iordănescu trebuia să fie mai temperat, pentru că antrenorii nu ar trebui să vorbească despre patronii altor echipe, oferindu-l exemplu pe Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam a amintit și de un episod petrecut între el și Valeriu Iftime, pe care nu a dorit să îl continue, tocmai pentru că ar fi intrat într-un scandal cu un patron de club.

Replica dată de Helmut Duckadam lui Edi Iordănescu

Helmut Duckadam a vorbit despre Edi Iordănescu, cel care l-a atacat pe Gigi Becali și consideră că antrenorul CFR-ului a greșit atunci când a intrat într-un conflict deschis cu patronul FCSB-ului și îl sfătuiește să nu se mai implice în dispute cu patroni de cluburi. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate motivul pentru care patronul FCSB-ului pune presiune pe Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Și eu când eram președinte de imagine la FCSB, mă mai contram cu Șumudică sau mai știu eu cu cine, dar niciodată nu mă contram cu un patron. Eu cred că e o ierarhie și aici, nu știu dacă trebuie Edi să vorbească despre domnul Becali.

Și mie mi-a spus patronul de la Botoșani că nu mă pricep la fotbal, dar nu i-am răspuns. Nu l-aș vedea pe Petrea comentând ce spun alți patroni de cluburi, de exemplu”, a spus Helmut Duckadam la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ce i-a transmis Edi Iordănescu lui Gigi Becali

Edi Iordănescu a luat „foc” după câteva declarații ale patronului Gigi Becali și i-a dat replica la conferința de presă a CFR-ului: „Din păcate, văd ce presiune artificială se creează asupra noastră, văd patroni şi conducători care comentează despre noi, în speţă domnul Becali, pe care-l respect, dar vrea să ne arbitreze de la televizor.

Am înţeles, se pricepe la latura tehnico-tactică, dar nu poate stăpâni şi arbitrajul. Nu există un meci al CFR-ului la care să nu comenteze şi să critice arbitrii”.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc ca la această finală să fie un arbitraj extrem de corect și echidistant. Nu-mi doresc greșeli de arbitraj în favoarea noastră, chiar dacă acest lucru ar mai echilibra puțin balanța.

O să vedeți, în perioada următoare, clubul o să iasă cu o analiză clară a tot ce au însemnat greșelile pro și contra și atunci probabil că anumite personaje o să tacă și o să comenteze mai puțin de CFR”, a mai declarat Edi Iordănescu la conferința de presă.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,31 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT