Fotbal intern

Helmut Duckadam îl ceartă pe Andrei Vlad după meciul cu Craiova: „Un portar nu poate să facă așa ceva!”

13.07.2020 | 12:17
Helmut Duckadam il cearta pe Andrei Vlad dupa meciul cu Craiova Un portar nu poate sa faca asa ceva
ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam, președinte de imagine a FCSB-ului, a vorbit despre greșeala făcută de Andrei Vlad în meciul cu Universitatea Craiova, care a dus la al doilea gol al oltenilor din penalty.

„Eroul de la Sevilla” consideră că un portar nu trebuie să aibă niciodată o astfel de intervenție, cum a avut Vlad asupra lui Koljic.

ADVERTISEMENT

Totodată, Duckadam crede în continuare în valoarea lui Andrei Vlad și consideră că va fi un portar bun în viitor.

Helmut Duckadam îl ceartă pe Andrei Vlad

Helmut Duckadam l-a certat pe Andrei Vlad după greșeala făcută în meciul cu Universitatea Craiova: „Nu a fost un meci grozav. A fost ambiție multă, calitate mai puțină.

ADVERTISEMENT

Poate mă așteptam la mai mult de la FCSB, chiar dacă în afara meciului cu CFR Cluj nu a jucat foarte bine. De la Craiova mi-au plăcut Koljic și, în unele momente, Cicâldău”.

„Vlad n-a anticipat bine. Un portar nu trebuie să iasă în momentul în care fundașul e în luptă cu atacantul. Însă greșeala aceasta a fost făcută și de goalkeeperi cu mai mare experiență decât a lui”, a mai spus Helmut Duckadam pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„FCSB are emoții pentru cupele europene”

Helmut Duckadam a continuat și a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să rateze participarea în cupele europene: FCSB poate avea emoții pentru obținerea unui loc în cupele europene, însă nici Sepsi (n.r. adversara roș-albaștrilor din finala Cupei României) nu este o echipă de speriat în momentul de față

Dacă FCSB reușește să bată CFR-ul, atunci Craiova este campioană cu siguranță, dar nu putem să știm exact ce se va întâmpla”.

ADVERTISEMENT

În urma înfrângerii cu Universitatea Craiova, 1-2, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 28 de puncte, sub FC Botoșani, care au 29 de puncte.

Șansa „roș-albaștrilor” o poate reprezenta finala Cupei României cu Sepsi, în cazul în care FRF nu va decide ca echipa lui Gigi Becali să piardă calificarea la „masa verde”, conform documentului pus la dispoziție de FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,22 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT