Sport

Helmut Duckadam îl ironizează pe Gigi Becali după ratarea titlului: “Să-şi ia licenţa Pro, atunci poate va reuşi să câştige campionatul!”

Helmut Duckadam l-a ironizat pe Gigi Becali după ratarea titlului de către cei de la FCSB. Fostul mare portar susţine că patronul ar trebui să ia licenţa Pro.
26.05.2023 | 09:28
Helmut Duckadam il ironizeaza pe Gigi Becali dupa ratarea titlului Sasi ia licenta Pro atunci poate va reusi sa castige campionatul
Helmut Duckadam. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat încă un titlu de campioană, după înfrângerea din penultima etapă, 2-3 pe terenul Farului Constanţa. Roş-albaştrii au condus cu 2-0, dar echipa lui Hagi a întors şi a încheiat socotelile pentru titlu cu o etapă înainte de final.

Helmut Duckadam îl ironizează pe Gigi Becali după ratarea titlului: “FCSB merge mult pe valoare individuală!”

Helmut Duckadam l-a ironizat pe Gigi Becali după încă un eşec pe plan intern şi îi propune patronului de la FCSB să îşi ia licenţa Pro, iar poate atunci va reuşi să câştige titlul în SuperLiga:

ADVERTISEMENT

“Nu e o surpriză că Farul a câştigat campionatul, după jocul prestat în sezonul regulat şi în play-off. Era mai greu să câştige titlul în ultima etapă, dar pe dreptate şi merit a câştigat campionatul.

FCSB merge mult pe valoare individuală, dar ca echipă n-au un joc al lor. Cu acest lot şi completat Farul se bate sigur la titlu şi anul următor.

ADVERTISEMENT

“Gigi Becali să-şi ia licenţa Pro, iar atunci poate va reuşi să câştige campionatul”

Nu se va întâmpla niciodată să conducă altcineva echipa. Am sperat toţi când a venit Edi Iordănescu, am văzut cât a ţinut treaba, deci la FCSB nu se va schimba nimic.

Gigi Becali să-şi ia licenţa Pro, iar atunci poate va reuşi să câştige campionatul. Atât timp cât nu are licenţa Pro, nu trece de locul secund.

ADVERTISEMENT

Probabil că lui Charalambous îi e bine aşa cu contract prelungit, trece FCSB în CV şi merge mai departe”, a spus Helmut Duckadam despre situaţia de la FCSB.

Charalambous rămâne pe banca FCSB-ului! A acceptat micşorarea salariului

Elias Charalambous va continua pe banca celor de la FCSB şi în sezonul viitor. Gigi Becali a anunţat că cipriotul a acceptat micşorarea contractului şi va antrena în continuare echipa, deşi obiectivul a fost ratat.

ADVERTISEMENT

FCSB va evolua în turul doi preliminar din Conference League. Roş-albaştrii îşi propun să ajungă până în grupele competiţiei, acolo unde au participat şi în urmă cu un an.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT