Sport

Helmut Duckadam nu are emoții pentru FCSB. Care este atuul roș-albaștrilor: „Dă echilibru în echipă”

Helmut Duckadam salută revenirea lui Florin Tănase după accidentarea suferită la sfârșitul lunii august, chiar în derby-ul cu CFR Cluj. „Dă echilibru în echipă”, susține „Eroul de la Sevilla”.
15.10.2021 | 12:27
Helmut Duckadam nu are emotii pentru FCSB Care este atuul rosalbastrilor Da echilibru in echipa
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Edi Iordănescu și ceilalți membri ai staff-ului său sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2 și nu vor putea însoți echipa la următoarele meciuri din Liga 1, cu CS Mioveni „acasă”, respectiv Farul Constanța în deplasare, Helmut Duckadam rămâne optimist.

Motivul? Revenirea lui Florin Tănase după accidentarea care l-a ținut aproape două luni departe de gazon. „Eu un câștig mare, dă echilibru”, susține „Eroul de la Sevilla”.

ADVERTISEMENT

De altfel, căpitanul a fost titularizat în amicalul cu Astra Giurgiu – disputat în weekendul trecut, la baza din Berceni a roș-albaștrilor – și a deschis scorul la doar trei minute după fluierul de start. Rămâne de văzut dacă va repeta isprava și în duelul programat sâmbătă, 16 octombrie, la 20:30, pe stadionul „Gloria” din Buzău.

Helmut Duckadam salută revenirea lui Florin Tănase după accidentarea suferită în derby-ul cu CFR Cluj

Da, e un câștig foarte mare revenirea lui Florin Tănase. Tănase dă echilibru în echipă. Bine, nu cred că el e la capacitatea lui maximă, dar faptul că va juca e un avantaj pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Sper să treacă repede și să revină staff-ul, e greu fără staff, prin telefon nu poți să dai indicații.  FCSB are un lot și un antrenor cu care cred că pot face perfomrmanță”, a declarat Helmut Duckadam la Pro X.

Edi Iordănescu, prima reacție după infectarea cu SARS-CoV-2

Izolat la domiciliu până pe 25 octombrie, întrucât a fost diagnosticat cu COVID-19, Edi Iordănescu, și-a încurajat elevii, i-a asigurat pe colegii care îi vor pregăti în următoarele două etape de încrederea sa „necondiționată” și a lansat un apel pentru suporteri: să participe în număr cât mai mare la meciul cu Mioveni, chiar dacă se joacă la Buzău.

ADVERTISEMENT

Salut. Ultimele mele declarații vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România – Armenia și înainte să fiu depistat cu Covid-19. Începând de luni, m-am izolat.

Nu am vorbit cu nimeni din presă și nici nu pot să o fac în perioada următoare. Îi rog pe reprezentanții mass media să mă înțeleagă și să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculații.

ADVERTISEMENT

Ne vom auzi/ vedea din nou la prima conferință de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puțin două săptămâni și atunci vor avea parte de deschiderea mea totală pentru a clarifica orice informație, așa cum am făcut de fiecare dată.

Am încredere necondiționată în colegii mei care se ocupă de echipă, am încredere totală în băieți, în profesionalismul lor și valoarea lor și fac apel la suporterii noștri să meargă în număr cât mai mare la meci indiferent că sunt din Buzău, că vin din București sau alte zone.

Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru !! Sănătate maximă tuturor !!”, a transmis tehnicianul, prin intermediul contului său de Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,12 este cota pentru „peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT