Sport

Helmut Duckadam, reacție dură la adresa lui Vasile Dîncu: „Suntem chemați ca fraierii la vot, din patru în patru ani, dar miniștrii se numesc, nu se votează”. Exclusiv

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre faptul că formația lui Gigi Becali nu este lăsată să evolueze pe stadionul din Ghencea.
29.04.2022 | 22:23
Helmut Duckadam reactie dura la adresa lui Vasile Dincu Suntem chemati ca fraierii la vot din patru in patru ani dar ministrii se numesc nu se voteaza Exclusiv
Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre faptul că formația lui Gigi Becali nu este lăsată să evolueze pe stadionul din Ghencea
ADVERTISEMENT

În ultima partidă din acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, FCSB o va întâlni, acasă, pe CFR Cluj. Formația bucureșteană nu va putea evolua pe stadionul tradițional, Arena Națională, deoarece va fi ocupat de un festival, care va avea loc în acea perioadă, astfel că a înaintat o cerere către CSA Steaua pentru a închiria stadionul „Steaua”. Însă, într-o conferință de presă, Vasile Dîncu, ministrul Apărării, a lăsat de înțeles că FCSB nu va putea juca pe arena din Ghencea.

Helmut Duckadam, reacție dură la adresa lui Vasile Dîncu

Helmut Duckadam s-a declarat revoltat de spusele lui Vasile Dîncu. Acesta susține că este scârbit de politica din România, astfel că a decis să nu mai voteze la alegeri.

ADVERTISEMENT

„Ce să facem acum? Ne uităm cum oricine poate să fie ministrul Apărării, prim-ministru, președinte. Ce mai contează? Nici nu mai contează ce votăm, fiindcă miniștrii se numesc, nu se votează.

Dacă s-ar vota, poate am mai reuși și noi. Dar, așa, suntem chemați din patru în patru ani ca fraierii la vot și, după aia, ei hotărăsc ce vor ei. Din acest motiv, pe mine nu mai mă vede nimeni la vot.

ADVERTISEMENT

Am votat ani de zile, la toate alegerile. Nu mai mă pasionează. Îmi pierd doar timpul și nu mai vreau să-mi pierd timpul, că am și eu o vârstă. Văd doar o schimbare din rău în mai rău”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Helmut Duckadam: „Noi, ca proștii, executăm!”

Totodată, fostul mare goalkeeper consideră inadmisibil faptul că FCSB nu-și poate disputa ultimul meci, din campionat, în București, asta deși există două stadioane libere, „Ghencea” și „Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT

„Nu mă mai interesează. Am vorbit de atâtea ori, n-are rost să mai comentăm. În România, totul este posibil. Fiecare face ce vrea. S-au vândut fabrici, acum fiecare profită de un stadion sau altul.

Chiar dacă sunt făcute din bani publici, comandă pe ele. Să fie sănătoși. Mi-e atât de lehamite de tot ce se întâmplă că nici măcar nu-mi mai bat gura să comentez. Asta e! Când suntem la putere, hotărâm soarta tuturor. Vin ceilalți, hotărăsc ei. Și noi, ca proștii, executăm”, a mai spus Helmut Duckadam.

ADVERTISEMENT

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat că, cel mai probabil, trupa lui Toni Petrea își va disputa meciul cu CFR Cluj la Buzău.

„Vom juca la Buzău, aşa cum am spus de prima oară, dar să vedem dacă meciul ăla (n.r. cu CFR Cluj, din ultima etapă) se va juca cu titlul pe masă.

Dacă nu se va juca cu titlul pe masă, nu mai e atât de important unde se va juca. În opinia mea, indiferent de miza meciului, se va juca la Buzău.

Ţin minte că în 2006, când am venit de la Vaslui, că se amplasase o scenă în Piaţa Constituţiei din Buzău şi 100.000 de oameni ne aşteptau să oprim autocarul.

Eu mă simt excepţional acolo, jucătorii la fel. De ce să nu mergem acolo, dacă suntem izgoniţi din oraşul pe care îl reprezentăm? Şi nu e prima oară!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1
  • 32,4 milioane de euro este cota loului FCSB-ului, conform transfermarkt.com
  • 63 de ani are Helmut Duckadam

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT