Sport

Helmut Duckadam reacționează după atacurile lui Tudorel Stoica: „CSA n-are cum să fie continuatoarea Stelei!”. Exclusiv

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre atacurile lansate la adresa sa de Tudorel Stoica, fostul său coleg de la Steaua
26.11.2021 | 21:16
Helmut Duckadam reactioneaza dupa atacurile lui Tudorel Stoica CSA nare cum sa fie continuatoarea Stelei Exclusiv
Tudorel Stoica și Helmut Duckadam
ADVERTISEMENT

Tudorel Stoica a lansat mai multe „săgeți” la adresa lui Helmut Duckadam, deoarece „Eroul de la Sevilla” susține că echipa patronată de Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Totodată, a spus că influența lui Valeriu Argăseală, președintele FCSB-ului, l-a determinat pe fostul său coechipier de la Steaua să se poziționeze împotriva sa.

Helmut Duckadam reacționează după atacurile lui Tudorel Stoica

Helmut Duckadam susține că a avut o discuție cu Tudorel Stoica, după declarația acestuia, și că au lămurit situația.

ADVERTISEMENT

În același timp, fostul mare goalkeeper și-a exprimat din nou atașamentul față de FCSB, pe care o consideră continuatoarea formației înființate în 1947.

„Nu m-a atacat. M-a sunat Tudorel și mi-a explicat cum a fost conjunctura. N-am nicio problemă, am vorbit cu el. El vorbește prin prisma lui, a relației pe care a avut-o cu cei din Armată.

ADVERTISEMENT

Se face o mare greșeală când se spune că Duckadam are ceva cu Armata. Duckadam n-are nimic cu Armata. Armata e o instituție. Duckadam a avut ceva cu anumite persoane, care erau atunci la conducerea Armatei. Deci, eu respect instituția, cum să ai ceva cu Armata?

Eu am mai spus că nu pot să mă dezic de ceea ce cred. Întotdeauna, eu am spus ce cred, chiar dacă i-am deranjat pe unii, inclusiv pe patronul de la FCSB. Poate de multe ori greșesc.

ADVERTISEMENT

Cum a luat domnul Becali echipa, habar n-am, doar din auzite. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, habar n-am. Dar asta a fost echipa Steaua. Eu, în 2010, am venit la Steaua.

Mai departe, că a trebuit să se numească FCSB, e altă treabă. Dar ea a fost echipa care a continuat în campionatul României, în cupele europene, cu rezultate, la început, excepționale.

ADVERTISEMENT

Acuma că s-a înființat o echipă nouă, care face parte din CSA Steaua, e altceva. N-are cum să fie acea echipă continuatoarea, pentru că aia n-a existat, e nou-înființată.

Eu merg pe logică. A, că nu ne place de unul, de altul, astea sunt chestiuni personale. Dar haideți să privim logica, puțin. În rest, Doamne ferește, nu am nimic. N-am nimic cu Tudorel.

Ne-am întâlnit de atâtea ori cu familiile la «Cheile Grădiștei»… am făcut Revelioane împreună. El își spune propria părere, asta e. N-am nicio problemă nici cu Tudorel, nici cu Pițurcă. Eu nu am probleme de genul acesta și nici nu o să am”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru FANATIK.

  • 4 ani a evoluat Helmut Duckadam în tricoul Stelei, în perioada 1982-1986

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,25 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT