Sport

Helmut Duckadam și Gabi Balint, analiză dură a situației de la FCSB: „Se pare că epoca Dică a apus!”

Helmut Duckadam și Gabi Balint au făcut o analiză dură a situației de la FCSB, vorbind și despre rolul lui Nicolae Dică.
16.09.2022 | 22:15
Helmut Duckadam si Gabi Balint analiza dura a situatiei de la FCSB Se pare ca epoca Dica a apus
Helmut Duckadam și Gabi Balint, analiză dură a situației de la FCSB. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” a mărturisit că nu a înțeles nimic din echipa de start aleasă de Nicolae Dică pentru meciul din Conference League cu Anderlecht, scor 0-0.

Helmut Duckadam și Gabi Balint, analiză dură a situației de la FCSB

Helmut Duckadam și Gabi Balint au făcut o analiză dură despre situația de la FCSB, explicând că la echipă se întâmplă multe lucruri inexplicabile, din care doar rețeta financiară funcționează.

ADVERTISEMENT

„Eu unul nu ma înțeles nimic din meciul de aseară, din tot ce s-a întâmplat. Când mi s-a spus echipa de start, nu am crezut.

Nu mai înțelegi nimic, singurul lucru pe care îl înțeleg e că au fost 30.000 de oameni și că s-au obținut 600.000 de euro plus încă vreo 100.000 de euro, deci rețeta financiară a FCSB-ului e una bună.

ADVERTISEMENT

Ai folosit jucători pe care i-ai tras pe dreapta, Crețu, n-am nimic cu el, dar la un moment dat se spusese că nu va mai juca, Rusu și el dispăruse la un moment dat”, a spus Helmut Duckadam, la TV DigiSport.

„N-am înțeles declarația lui Dică! / Epoca lui Dică se pare că a apus”

Helmut Duckadam a continuat și l-a tras la răspundere pe Nicolae Dică pentru parcursul slab al FCSB-ului din campionat: „Eu nu știu, au mai plătit banii pe Rață? I-au dat banii lui Rață? Un lucru nu înțeleg, și anume declarația lui Dică.

ADVERTISEMENT

El a spus că obiectivul a fost să ajungă în grupe și că se axează pe campionat. Păi dacă bați în grupe faci o groază de milioane de euro. Cine e vinovat pentru ce s-a întâmplat în campionat?”.

Gabi Balint este de părere că Nicolae Dică nu mai comandă la echipă și că Gigi Becali a intervenit din nou: „Se pare că epoca Dică a apus, nu? Adică a început altcineva să facă echipa.

ADVERTISEMENT

Am înțeles că au dat 200.000 de euro pe Rață. Adică ce ai dat pe mere, dai pe pere. Ce ai luat din meciul cu Anderlecht dai pentru Dulca, Rață și Rusu.

Mai e un lucru, cine îți garantează ție că dacă ai odihnit 4-5 jucători vei câștiga meciul cu Craiova?”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru ”2 solist” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT