Fotbal intern

Helmuth Duckadam a refuzat o ofertă după demisia de la FCSB: ”Renunț definitiv la fotbal”

19.06.2020 | 11:21
Helmuth Duckadam a refuzat o oferta dupa demisia de la FCSB Renunt definitiv la fotbal
ADVERTISEMENT

Fostul portar Helmuth Duckadam a dezvăluit că a refuzat o ofertă interesantă după ce și-a dat demisia din funcția de președinte de onoare al clubului FCSB.

Helmut Duckadam a decis  să își dea demisia din funcția de președinte de imagine al FCSB, duminică seară, cu puțin timp înainte de marele derby cu CFR Cluj, iar anunțul oficial la făcut chiar la televiziune.

ADVERTISEMENT

Eroul de la Sevilla a fost nemulțumit de faptul că finanțatorul Gigi Becali i-a redus drastic salariul din cauza crizei provocate de coronavirus, dar și pentru că s-a simțit inutil în club.

După demisia de la FCSB, Helmuth Duckadam a refuzat o ofertă de la Clinceni

Prezent la emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”, Helmuth Duckadam a vobit din nou despre demisia de la FCSB, despre ofertele primite în ultimele zile, dar și despre proiectele de viitor pe care le are.

ADVERTISEMENT

”Am cugetat mult, m-am gândit multe nopți la modul cum voi face acest anunț. Am rezistat 10 ani la Steaua (n.r. – FCSB), dar a fost o decizie bună, mă simt bine la ora actuală. Renunț la fotbal definitiv, nu mai vreau să merg la alte echipe”, a declarat Duckadam.

Fostul portar a dezvăluit că a primit două oferte după plecarea de la FCSB. Prima a veit din partea primarului din Clinceni pentru ca un liceu sportiv din localitate să poarte numele lui Duckadam, iar a doua de la politicianul Robert Cazanciuc, care îl dorește consilier al Senatului pentru probleme de sport.

ADVERTISEMENT

”Am o vârstă, au fost 10 ani frumoși, grei, cu multe satisfacții. Nu mă pot despărți de sport, dar nu mă mai implic la vreo activitate de la un club. Nu mă așteptam să se ia această întorsătură, dar după 10 ani intră și rutina. Îi mulțumesc domnului Becali pentru mine și familia mea, dar la un moment dat totul se termină”, a precizat Duckadam.

”Sunt surprins de declarația sa, pentru că eu credeam că ajut la imaginea clubului. N-aș mai accepta nicio ofertă de la vreun club. M-au rugat cei de la UTA să particip la Federație la tragerea la sorți, fac asta și pentru alte echipe cu mare plăcere, dar nu mă mai implic”, a încheiat fostul portar.

ADVERTISEMENT

Fostul președintele al LPF, Dumitru Dragomir, îl acuză pe eroul de la Sevilla de faptul că știa că va fi doar de decor la clubul lui Gigi Becali, iar pe finanțatorul ”roș-albaștrilor” îl învinovățește că a rupt și ultima legătură pe care o avea cu Steaua 86.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 14,75 este cota pentru „peste 6,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT