Sport

Helmuth Duckadam a renunțat să o mai susțină pe FCSB după rușinea cu Silkeborg: „Steaua nu mai există!”

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei, se dezice de FCSB după rușinea din Danemarca în grupele Conference League.
06.10.2022 | 21:42
Helmuth Duckadam a renuntat sa o mai sustina pe FCSB dupa rusinea cu Silkeborg Steaua nu mai exista
Helmuth Duckadam a susținut din 2014 FCSB, în urma scandalului pentru numele și marca „Steaua”. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a jucat cu Silkeborg fără șapte titulari, iar echipa lui Nicolae Dică a suferit una dintre cele mai mari umilințe din cupele europene, 0-5 în Danemarca.

Helmuth Duckadam, reacție dură după rușinea din Danemarca: „Am fost unul dintre puținii care am susținut că FCSB e Steaua”

Helmuth Duckadam a avut o reacție virulentă pe Facebook înainte de finalul meciului pierdut de FCSB cu 5-0 în Danermarca.

ADVERTISEMENT


„Eu am fost unul dintre puținii care am susținut că FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, că Steaua NU MAI EXISTĂ!

Cei care conduc azi FCSB și CSA și-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!”, a șocat fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam l-a criticat și pe Nicolae Dică după meciul cu Anderlecht: „Când mi s-a spus echipa de start, nu am crezut”

Fostul președinte de imagine al FCSB a avut un discurs acid și după remiză cu Anderlecht de pe Național Arena: „Eu unul nu ma înțeles nimic din meciul de aseară, din tot ce s-a întâmplat. Când mi s-a spus echipa de start, nu am crezut.

Nu mai înțelegi nimic, singurul lucru pe care îl înțeleg e că au fost 30.000 de oameni și că s-au obținut 600.000 de euro plus încă vreo 100.000 de euro, deci rețeta financiară a FCSB-ului e una bună”.

ADVERTISEMENT

Duckadam a fost deranjat de faptul că FCSB a utilizat mai multe rezerve încă de la meciul cu belgienii: „Ai folosit jucători pe care i-ai tras pe dreapta, Crețu, n-am nimic cu el, dar la un moment dat se spusese că nu va mai juca, Rusu și el dispăruse la un moment dat”, a spus fostul mare portar, la DigiSport.

Helmuth Duckadam nu a înțeles politica FCSB-ului din grupele Conference League: „Faci o groază de milioane de euro”

FCSB ar fi putut câștiga nu mai puțin de trei milioane de euro dacă ar fi câștigat cele șase meciuri din grupe, plus un bonus important pentru calificarea în primăvara europeană, UEFA premiind fiecare victorie cu 500.000 de euro și un egal cu 160.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost și argumentul lui Helmuth Duckadam: „Un lucru nu înțeleg, și anume declarația lui Dică. El a spus că obiectivul a fost să ajungă în grupe și că se axează pe campionat. Păi dacă bați în grupe faci o groază de milioane de euro. Cine e vinovat pentru ce s-a întâmplat în campionat?”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT