Fotbal intern

Helmuth Duckadam, anunț de ultimă oră despre scandalul FCSB – CSA Steaua! ”Ne vom împăca”

13.01.2019 | 11:02
Helmuth Duckadam anunt de ultima ora despre scandalul FCSB  CSA Steaua Ne vom impaca

Președintele de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, a făcut un anunț de ultimă oră despre scandalul cu CSA Steaua. Fostul mare portar este de părere că echipa finanțată de Gigi Becali va ajunge la o înţelegere cu Armata şi va recupera numele.

”Eu cred că ne vom împăca cu Armata. Există posibilitatea asta, dar trebuie să avem răbdare. Sunt convins că acest lucru se va întâmpla în momentul în care se va finaliza construcţia stadionului din Ghencea”, a declarat oficialul de la FCSB pentru Telekom Sport.

Marius Niculae, Rică Răducanu și Helmuth Duckadam la un eveniment caritabil
Marius Niculae, Rică Răducanu și Helmuth Duckadam la un eveniment caritabil

Helmuth Duckadam, anunț de ultimă oră despre scandalul FCSB – CSA Steaua: ”Vom juca pe noul stadion din Ghencea”

”Când cei de la CSA nu vor reuşi în planul lor atunci vor renunţa la această idee pentru că le va fi foarte greu, totul e clar. Iar apoi lucrurile vor reveni pe un făgaş normal şi singura echipă care va putea juca pe noul stadion din Ghencea va fi FCSB, viitoarea Steaua”, este anunțul lui Helmuth Duckadam despre scandalul FCSB – CSA Steaua.

Afirmațiile lui Helmuth Duckadam vin la trei săptămâni după ce noul comandat al CSA Steaua, Pompiliu Bixi Popescu, nu a exclus o împăcare între cele două părți. Acesta a precizat că îl respectă pe finanțatorul FCSB, Gigi Becali, dar a precizat că o eventuală împăcare nu se poate face fără acordul suporterilor clubului Steaua.

La finalul anului 2018, Gigi Becali a anunțat că va câștigat litigiul cu CSA Steaua și cu juristul Florin Talpan, în care acesta cere daune de 37 de milioane de euro pentru folosiream ilegală a mărcii și palmaresului clubului Steaua. De asemenea, omul de afaceri a spus că se va putea întoarce oricând pe stadionul din Ghencea, dar s-a obișnuit cu Arena Națională și vrea să rămână în continuare acolo.