Sport

Helmuth Duckadam, atac fără perdea la FCSB: „Pe ei oricine îi surprinde! Compagno e o investiție aiurea”

Helmuth Duckadam a avut un atac fără perdea la adresa FCSB-ului, despre care a spus că este surprinsă de toate echipele și că Andrea Compagno este o investiție aiurea.
31.08.2022 | 23:20
Helmuth Duckadam atac fara perdea la FCSB Pe ei oricine ii surprinde Compagno e o investitie aiurea
Helmut Duckadam nu crede în succesul legii propuse de Vasile Dîncu. Foto: digisport.ro.
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” consideră că FCSB nu știe să joace cu un atacant veritabil, lucru demonstrat de-a lungul anilor, după cum a precizat acesta.

Helmuth Duckadam, atac fără perdea la FCSB

Helmuth Duckadam a atacat-o pe FCSB după prima repriză a meciului cu Farul, partidă în care „marinarii” au reușit să înscrie nu mai puțin de două goluri în prima repriză.

ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” este de părere că orice echipă din SuperLiga îi poate surprinde pe cei de la FCSB, amintind și de meciul cu Hermannstadt, scor 2-2.

„Pe FCSB oricine îi surprinde, inclusiv Hermannstadt, deoarece nu au nicio idee de joc. Au avut două ocazii și doar atât.

ADVERTISEMENT

FCSB nu știe să joace cu un număr nouă, au dovedit-o de-a lungul anilor și cred că a fost o investiție aiurea”, a spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

„Hagi l-a surprins pe Dică!”

Și Ilie Dumitrescu a comentat prima rerpiză a partidei dintre FCSB și Farul, explicând cum a reușit Gică Hagi să-l surprindă pe Nicolae Dică și remarcând problemele din defensiva „roș-albaștrilor”:

ADVERTISEMENT

„Hagi a gândit foarte bine acest joc, l-a surprins pe Dică cu Doukoure. Linia de la mijloc a Farului a fost net superioară.

A fost reactivă în multe momente. Sunt probleme în apărarea FCSB-ului, s-a văzut”.

Singurii remarcați ai lui „Mister” au fost Andrei Cordea și Florinel Coman, despre care a spus că s-au ridicat la nivelul partidei. În plus, a observat și faptul că Andrea Compagno a primit doar o centrare în 45 de minute, mult prea puțin pentru stilul de joc al atacantului italian.

ADVERTISEMENT

„Cordea și Coman s-au ridicat la un nivel bun în meciul ăsta. Compagno a avut o singură centrare primită, aceea de la Radunovic”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 12,00 este cota pentru ”2 solist” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT