Fotbal intern

Helmuth Duckadam, atac la adresa impresarului lui Bogdan Planic. “A fost jenant acest personaj!”

28.09.2018 | 18:20
Helmuth Duckadam atac la adresa impresarului lui Bogdan Planic A fost jenant acest personaj

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al FCSB-ului, la atacat pe Zvonko Milojkovic, impresarul lui Bogdan Planic. Fostul portar al “roş-albaştrilor” şi al echipei naţionale a României susţine că fundaşul sârb este unul dintre jucătorii săi favoriţi din lotul pregătit de Nicolae Dică şi că nu a încercat să trimită săgeţi către ei.

De partea cealaltă, Helmuth Duckadam nu a ezitat să-l taxeze pe Zvonko Milojkovic, despre care susţine că a profitat de ocazie pentru “a ieşi în faţă” şi crede că agentul lui Bogdan Planic a făcut o declaraţie care l-a făcut să zâmbească, deoarece “a fost jenant”.

Impresarul lui Bogdan Planic, atacat de Helmuth Duckadam

Din păcate, ce să fac? În opt ani de zile, de când sunt la Steaua, i-am supărat pe mai mulţi. Şi antrenori, şi jucători, şi conducători. Asta e, nu ai cum să nu superi. Aici a fost jenant acest personaj, chiar spunea un lucru care te face să zâmbeşti. Eu nici măcar nu am criticat, pentru că Planic, de când a venit la Steaua, e unul dintre jucătorii mei preferaţi. Iar la meciul cu Dunărea Călăraşi doar m-am întrebat de ce a avut o evoluţie mai slabă în prima repriză. În a doua repriză şi-a revenit. Ce interes are acest impresar? Nu am nicio idee. Eu nu-mi permit să critic jucătorii. Am nişte observaţii sau păreri personale. Dar probabil că a prins momentul şi a vrut să iasă în faţă. Dar e problema dânsului. În partida cu Călăraşiul mi s-a părut că şi Benzar a greşit, pentru că a urcat foarte mult şi lăsa spaţii în mijlocul defensivei“, a declarat Helmuth Duckadam pentru Prosport.

De unde a pornit scandalul dintre Helmuth Duckadam şi Zvonko Milojkovic

Helmuth Duckadam îi urmăreşte pe jucătorii lui Nicolae Dică de pe banca tehnică a FCSB-ului
Helmuth Duckadam stând pe banca tehnică a FCSB-ului

După meciul câştigat de FCSB contra celor de la Dunărea Călăraşi, scor 2-0, preşedintele de imagine al vicecampioanei României s-a declarat surprins de jocul slab al lui Bogdan Planic şi de prestaţia inconstantă a fundaşului sârb. “Şi pe mine m-a surprins jocul slab făcut de Planic. În repriza a doua şi-a mai revenit, dar a început prost”, spunea Helmuth Duckadam.

CITEŞTE ŞI: Nicolae Dică schimbă toată echipa pentru Hermannstadt. Bogdan Planic revine titular

Declaraţia fostului mare portar al “roş-albaştrilor” nu a fost pe placul lui Zvonko Milojkovic, agentul lui Bogdan Planic, care a ameninţat că fundaşul lui FCSB ar putea pleca de la vicecampioana României în perioada de mercato din iarnă.  “Domnule Duckadam, nu uitați că se apropie iarna și pac-pac s-ar putea să trebuiască să vă căutați fundaș central. Până acum, când a jucat în toate meciurile bine, nu l-ați mai criticat. Nu e normal ceea ce se întâmplă”, a spus Zvonko Milojkovic.