Sport

Helmuth Duckadam avertizează că steliștii vor ține cu CSA Steaua: ”Este deranjat cum se comportă”

FCSB a ratat pentru al șaselea sezon consecutiv titlul, iar Gigi Becali este avertizat de Helmuth Duckadam că fanii vor pleca la CSA Steaua.
21.06.2021 | 10:06
Helmuth Duckadam avertizeaza ca stelistii vor tine cu CSA Steaua Este deranjat cum se comporta
ADVERTISEMENT

Suporterii echipei din Liga 1 au intrat în conflict cu jucătorii și conducerea clubului, în special cu Mihai Stoica căruia i-au cerut demisia.

Becali a intervenit imediat după acest episod, a lansat o tiradă la adresa lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, și le-a transmis contestatarilor să meargă să susțină CSA Steaua dacă nu le convine ce se întâmplă la clubul său.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, avertizat de Helmuth Duckadam că fanii vor migra către CSA Steaua

Fostul mare portar Helmuth Duckadam este de părere că implicarea lui Gigi Becali la echipă nu este benefică și îl avertizează că fanii nu vor mai accepta mult o astfel de situație și se vor îndrepta către CSA Steaua.

”Este deranjat cum se comportă în ultima perioadă Gigi Becali, deoarece cred că una din cele mai mari greșeli pe care le-a făcut FSCB-ul a fost că a aliniat acea echipă în Cupa României cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Și aici nu i-a supărat doar pe cei din galerie, inclusiv toți suporterii, de zeci de ani este o rivalitate între Steaua și Dinamo și meciul ăla trebuia tratat cu seriozitate”, a declarat Duckadam la Realitatea Sportivă.

Duckadam crede că FCSB se va pierde

”Eroul de la Sevilla” este deranjat de faptul că pe finanțatorul FCSB îl interesează doar banii, nu și performanța, și crede că o astfel de atitudine va face în curând din ”roș-albaștri” o echipă oarecare.

ADVERTISEMENT

”Nu pentru tine că nu te interesează Cupa României, măcar pentru suporteri. Eu cred că vor migra foarte mulți suporteri spre cealaltă echipă (n.r. – CSA Steaua).

Aici e problema patronului, dacă îl interesează doar banii și nu performanțele, atunci va pierde foarte mulți suporteri și cu timpul această echipă se va eroda și va fi o echipă oarecare”, a încheiat Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

Becali vrea să ajungă miliardar cu FCSB

Nu este pentru prima dată când fostul președinte de imagine al FCSB a vorbit despre o migrare a suporterilor către CSA Steaua, formație care la finalul seoznului precedent a promovat în Liga 2.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că nu este interesat de performanțele sportive atâta timp cât nu poate ajunge în fazale superioare ale cupelor europene de unde să câștige mulți bani și de aceea se axează pe vânzarea de jucători care să-i rotunjească veniturile.

Cu doar o săptămână în urmă, omul de afaceri anunța că visul său cel mai mare este să câștige 1.000.000.000 de euro cu ajutorul echipei de fotbal și s-a arătat mulțumit de cum a început să se miște piața transferurilor pentru FCSB.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT