Helmuth Duckadam crede că Iulian Cristea va ajunge din iarnă la FCSB! ”Vor lăsa din preț”

Traian Terzian   
in FCSB
10/01/2019, 20:02
Helmuth Duckadam crede că Iulian Cristea va ajunge din iarnă la FCSB! ”Vor lăsa din preț” GALERIE FOTO
Helmuth Duckadam crede că fundașul Iulian Cristea va ajunge încă din această iarnă la FCSB

Președintele de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, crede că fundașul Iulian Cristea va ajunge încă din această iarnă la formația antrenată de Mihai Teja. Fotbalistul de la Gaz Metan Mediaș mai are contract doar până la finalul sezonului, a semnat deja cu ”roș-albaștrii”, iar Gigi Becali a a unțat că nu dă mai mult de 100.000 de euro pentru a-l aduce pe jucător de acum.

”Exact ce s-a întâmplat nu știu, dar trebuie să dau dreptate și patronului. Toată lumea a văzut că FCSB e o vacă de muls. Și atunci cereau mai mult. Noi am luat jucători destul de scumpi și n-au făcut față. Și de la Astra dacă îmi aduc aminte, am luat 2-3 jucători care aproape că n-au jucat. Și cei de la Mediaș se gândesc să profite”, a spus oficialul vicecampioanei Ligii 1 Betano la Digi Sport.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Iulian Cristea într-un duel aerian pentru balon cu Billel Omrani în meciul CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș
Iulian Cristea într-un duel aerian pentru balon cu Billel Omrani în meciul CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș

Helmuth Duckadam crede că Iulian Cristea va ajunge din iarnă la FCSB: ”Nu vor risca așa mult”

”Discuția asta între 100.000 de euro, 200.000 de euro, 250.000 de euro, se va rezolva până la urmă. Cred că cei de la Mediaș vor lăsa din preț. Nu cred că vor risca așa mult. Un jucător care a semnat cu FCSB nu mai e cu gândul la echipa la care mai stă 2-3 luni. Va fi greu. Ca lot, nu este neapărat nevoie de un fundaș central acum. Pe viitor cu siguranță că este nevoie, cum este nevoie și de un vârf”, a declarat Helmuth Duckadam despre posibilitatea ca Iulian Cristea să ajungă încă din iarnă la FCSB.

FANATIK a aflat că finanțatorul vicecampioanei României, Gigi Becali, nu vrea să dea mai mult de 100.000 de euro pentru jucătorul care oricum va veni la FCSB din vară, deoarece a aflat că Iulian Cristea ar fi suferit o accidentare gravă în 2017, la tendonul lui Ahile. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×