Sport

Helmuth Duckadam, declarații dure la adresa lui Mihai Pintilii: „El nu este antrenor”

Helmuth Duckadam a comentat situația de pe banca FCSB-ului și l-a pus la zid pe Mihai Pintilii despre care a mărturisit că nu este antrenor.
07.12.2022 | 18:07
Helmuth Duckadam declaratii dure la adresa lui Mihai Pintilii El nu este antrenor
Helmuth Duckadam a contestat calitățile de antrenor ale lui Mihai Pintilii. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, deși nu are licență Pro, este cel care o antrenează pe FCSB, iar pentru a evita eventualele nereguli Gigi Becali l-a ales pe Leo Strizu în postura de „principal”, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Helmuth Duckadam, fostul portar al roș-albaștrilor, i-a adresat cuvinte dure lui Mihai Pintilii.

Helmuth Duckadam, declarații dure la adresa lui Mihai Pintilii: „Nu este antrenor”

Leo Strizu a precizat la prima conferința de presă din postura de principal la FCSB că Mihai Pintilii este cel care trebuie să ia deciziile pentru că are o relație de prietenie cu vestiarul. Nu de aceeași părere este Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

Fost mare portar al Stelei (n.r. FCSB) contestă calitățile de antrenor ale lui Mihai Pintilii și susține că fostul mijlocaș al vicecampioanei este doar un prieten cu jucătorii.

„Pintili nu este antrenor. De ce să ne ascundem după degete? Pintili este doar prieten cu jucătorii. Din păcate, în România, încă şi mulţi ani de acum înainte vor fi acele atmosfere plăcute de grătar, de prietenie cu jucatorii”, a declarat Helmuth Duckadam, potrivit Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, convins că Gigi Becali alcătuiește echipa la FCSB

„Eroul de la Sevilla” a amintit că Gigi Becali este cel care alcătuiește echipa la FCSB, iar Pintilii și Strizu doar îi antrenează pe fotbaliștii roș-albaștri. În ultimul meci al vicecampioanei României, Gigi Becali a fost ironizat după schimbările făcute pe parcursul partidei cu Mioveni.

„(Echipa FCSB-ului este făcută între Pintili şi jucători?) A spus-o foarte clar Leo Strizu, echipa o face patronul. Ceilalţi sunt antrenori care antrenează această echipă”, a mai spus Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

Totuși, combinația aleasă de Gigi Becali pe banca FCSB-ului a dat roade în ultima perioadă. Vicecampioana României a ajuns la patru victorii consecutive în SuperLiga și a urcat pe locul 4, cu 32 de puncte și cu un meci mai puțin.

Gigi Becali, anunț clar despre cine face echipa la FCSB

Gigi Becali a recunoscut că el este cel care face echipa la FCSB și a dezvăluit că Mihai Pintilii se ocupă de antrenamentele roș-albaștrilor. Latifundiarul din Pipera vrea ca fostul fotbalist al FCSB-ului să-i ia locul lui Strizu la conferințele de presă.

ADVERTISEMENT

„Pentru ce îl mai întrebați pe Leo Strizu? Nu știți cine face echipa? (n.r – Dumneavoastră!) Și atunci ce mai vreți? Antrenamentele le face Pintilii. Lăsați-l în pace (n.r – pe Leo Strizu). Știți cine face acum. Ce mai întrebați? 

Voi, televiziunile, trebuie să cereți la LPF să vină Pintilii în locul lui Leo Strizu (n.r – la interviuri). MM a vorbit cu televiziunile și a zis să vină Pintilii în locul lui Leo Strizu. Ce să facem mai mult?”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1.80 este cota pentru „GG” la meciul FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT