Sport

Helmuth Duckadam, dezamăgit de CFR Cluj după remiza din Andorra: „Nu mai există echipe mici pentru noi”

Helmuth Duckadam a comentat remiza obținută de CFR Cluj în deplasarea din Andorra, cu Inter Escaldes, scor 1-1, partidă în care trupa lui Dan Petrescu a fost condusă.
27.07.2022 | 20:15
Helmuth Duckadam dezamagit de CFR Cluj dupa remiza din Andorra Nu mai exista echipe mici pentru noi
Helmuth Duckadam, dezamăgit de CFR Cluj după remiza din Andorra. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” consideră că fotbalul românesc suferă enorm și a mărturisit că nu se aștepta de la campioana României să aibă probleme împotriva adversarilor din Andorra.

Helmuth Duckadam, dezamăgit de CFR Cluj după remiza din Andorra

Helmuth Duckadam a fost dezamăgit de CFR Cluj după remiza din Andorra, cu Inter Escaldes, scor 1-1. Fostul portar legendar nu pune remiza pe seama gafei făcute de Cristi Bălgrădean, lăudându-l pe portar pentru începutul bun de campionat.

ADVERTISEMENT

Totuși, Helmuth Duckadam nu concepea ca echipa lui Dan Petrescu să se încurce în Andorra, chiar și în condițiile în care s-a impus clar în manșa tur, scor 3-0:

„Cum spun antrenorii noștri… nu mai sunt echipe mici pentru noi. Mă așteptam ca CFR Cluj să se califice, însă nu mă așteptam să fie dominată în Andorra și adversarii să aibă atâtea ocazii”.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că îi convine celui care a băgat bani acolo să vadă un astfel de joc. Jocul de la meciul ăsta cu jocul de la meciul cu Craiova nu îți dă perspective.

Bălgrădean a început bine campionatul, dar mai are niște scăpări câteodată”, a mai spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu le-a luat apărarea jucătorilor CFR-ului

De cealaltă parte, jucătorii CFR-ului au fost menajați de Ilie Dumitrescu, fostul internațional fiind de părere că Dan Petrescu a vrut să își menajeze jucătorii pentru următoarele meciuri.

„Eu nu cred că asta e valoare, diferența a fost mare pe teren chiar dacă scorul a fost de egalitate. Eu cred că jucătorii s-au menajat pentru următoarele meciuri.

ADVERTISEMENT

Nu a fost ușor pentru CFR Cluj, care a jucat la peste 40 de grade duminică împotriva Craiovei și acum a fost drumul lung până în Andorra.

Eu asta cred, că ei s-au menajat. Au fost ocazii bune ale CFR-ului, au ajuns foarte ușor la poarta celor din Andorra, nu ar fi avut emoții”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT