Sport

Helmuth Duckadam, dezamăgit din nou de CSA Steaua: „Nu am fost invitat la meci. E aceeași seriozitate pe care o știam!”

Helmuth Duckadam a fost dezamăgit din nou de CSA Steaua.
04.08.2021 | 20:16
Helmuth Duckadam dezamagit din nou de CSA Steaua Nu am fost invitat la meci E aceeasi seriozitate pe care o stiam
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam a recunoscut că nu a fost invitat la meciul de debut al CSA Steaua în Liga 2 și încă nu a primit medaliile de la inaugurarea stadionului.

De cealaltă parte, George Ogăraru, oficialul „roș-albaștrilor”, a spus că Ștefan Iovan se ocupă cu invitațiile legendelor și este sigur că a discutat cu „Eroul de la Sevilla”.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, dezamăgit din nou de CSA Steaua

Helmuth Duckadam a fost dezamăgit din nou de CSA Steaua, el susținând că nu a primit nicio medalie cum i s-a promis la inaugurarea stadionului, dar și faptul că nu a fost invitat la debutul „militarilor” din Liga 2.

„N-am niciun sentiment, pentru că sunt bulversat. Au fost anunțate festivități și alte lucruri, dar nici acum nu am primit medaliile promise, a trecut o lună.

ADVERTISEMENT

Ne-a spus Ogăraru că o să ni le dea, dar nu am mai primit nimic, e aceeași seriozitate pe care o știu. E o chestie de gest, dacă tot promiți, dă-le.

M-a întrebat cineva dacă merg la meci și i-am răspuns că nu am fost invitat. Sunt mai multe loje acolo, cine a fost în lojă, nu știu”, a spus Helmuth Duckadama, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

George Ogăraru i-a dat un răspuns lui Helmuth Duckadam

George Ogăraru i-a dat un răspuns lui Helmuth Duckadam, susținând că Ștefan Iovan se ocupă de invitațiile pentru legende: „Domnul Ștefan Iovan se ocupă de invitații și sunt sigur că au discutat cel puțin o dată”.

Helmuth Duckadam a glumit și a spus că o să-l sune pe Ștefan Iovan după meci: „O să-l sun după meci. Noi stăm și aproape, de ce să se mai deranjeze cei de la CSA, o să vorbesc direct cu el și îmi dă și invitațiile”.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua, care, deoarece a rămas club departamental, finanţat de Ministerul Apărării Naţionale, nu are drept de promovare în Liga 1 timp de două sezoane, cu obligaţia de a găsi un investitor care să preia clubul.

De asemena, Petrolul Ploieşti a pierdut sprijinul sponsorului Veolia şi evident o mare parte din puterea financiară şi în plus mai multe cluburi din Liga 2 au cerut retrogradarea prahovenilor conform ROAF privind săvârşirea faptelor de corupţie, după ce s-a dovedit că un oficial al Petrolului a încercat să mituiască arbitrul partidei Mioveni – Aerostar ca echipa gazdă să nu câştige şi Petrolul să prindă locul de play-off.

ADVERTISEMENT