Fotbal intern

Helmuth Duckadam i-a făcut echipa lui Mirel Rădoi! Ce schimbări propune pentru România – Germania

26.03.2021 | 20:43
Helmuth Duckadam ia facut echipa lui Mirel Radoi Ce schimbari propune pentru Romania  Germania
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam a creionat o echipă a României pe care Mirel Rădoi să o abordeze împotriva Germaniei și are câteva idei de schimbări pentru echipa de start.

„Eroul de la Sevilla” îl vrea în teren pe Mario Camora în apărare, despre care spune că este un fundaș cu multă experiență și nu ține cont de partida din campionat dintre FCSB și CFR Cluj, 3-0.

ADVERTISEMENT

Totodată, Helmuth Duckadam consideră că Alexandru Crețu trebuie să fie titular și să ajute mult defensiva, iar Răzvan Marin să fie mijlocașul central care ajută mai mult compartimentul ofenisiv.

Echipa gândită de Helmuth Duckadam pentru România – Germania

Helmuth Duckadam a conturat o echipă de start pentru partida dintre România-Germania și propune mai multe schimbări: „Pe Camora l-aș folosi împotriva Germaniei, e un jucător cu multă experiență, indiferent de criticile pe care le-a primit de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Mie mi-a plăcut Crețu în ultimele meciuri la națională. Eu cred că ar trebui să jucăm cu el lângă Răzvan Marin. Aș juca în atac și cu George Pușcaș, chiar dacă nu mi-a plăcut prea mult ieri, dar e bătăios”.

Echipa gândită de Helmuth Duckadam pentru România – Germania:

  • România: Niță – Mogoș, Burcă, Chiricheș, Camora – Crețu, Marin – Man, Stanciu, Mihăilă – Pușcaș
ADVERTISEMENT

Sfatul lui Bogdan Stelea pentru România – Germania

Bogdan Stelea a vorbit despre victoria României din meciul cu Macedonia de Nord, însă nu a fost impresionat: „Din meciul de aseară, echilibrați fiind, trebuie să recunoaștem că am avut noroc și am avut niște probleme.

n trecut, dominam echipele de mâna a doua, deci nu de primă mână. Noi le dominam prin posesie, cel puțin la noi acasă, iar golurile veneau ca o consecință a dominației noastre. Cu Germania va fi dificil, dar am auzit că vor fi schimbări în echipă”.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint a comentat și el prestația „tricolorilor” și a vorbit despre greșelile făcute de Mirel Rădoi: „Rădoi cred că a greșit, trebuia să îi spună lui Bicfalvi să rămână mai mult în fază defensivă. A intrat prost Maxim, a intrat bine Ianis, a intrat bine Mihăilă. Maxim a intrat prost, nu a ajutat deloc mijlocul, nici Pușcaș nu mi-a plăcut cum a intrat”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,04 este cota pentru ”oaspeții marchează în ambele reprize” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT