Sport

Helmuth Duckadam îi dă replica lui Mihai Rotaru: „Am dat un exemplu mai dur! Îmi mențin punctul de vedere”

Helmuth Duckadam i-a dat replica lui Mihai Rotaru, care l-a acuzat că a „sărit gardul” când a comentat revenirea lui Alexandru Mitriță.
15.06.2023 | 09:37
Helmuth Duckadam ii da replica lui Mihai Rotaru Am dat un exemplu mai dur Imi mentin punctul de vedere
Helmuth Duckadam îi dă replica lui Mihai Rotaru. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” nu crede că Alexandru Mitriță a renunțat la 3.000.000 de dolari pentru a se întoarce la Universitatea Craiova, deși Mihai Rotaru a explicat cum „piticul” a lăsat totul pentru a se întoarce în Bănie.

Helmuth Duckadam îi dă replica lui Mihai Rotaru

Helmuth Duckadam i-a dat replica lui Mihai Rotaru și își menține opinia în legătură cu suma colosală de bani la care ar fi renunțat Alexandru Mitriță pentru a se întoarce la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Am zis că dacă-ți merge bine în străinătate, dar tu nu ai fost oprit pe nicăieri, dar tu ai șansa de a câștiga 3 milioane de dolari, de ce s-ar întoarce în România?

Am dat un exemplu mai dur cu românii care dacă ar câștiga mai bine la cules de căpșuni în străinătate, de ce s-ar întoarce pe mai puțin în țară?”.

ADVERTISEMENT

„N-am sărit gardul, eu mereu mi-am spus părere, îmi mențin punctul de vedere, dar nu voi intra niciodată în contradicție cu patronii de echipe, ei sunt la alt nivel”, a spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

„Peste 90% din jucătorii care se întorc în țară din străinătate sunt eșecuri!”

Marius Șumudică a comentat dur revenirea fotbaliștilor români în țară, însă crede că Alex Mitriță se poate redresa și să-și revitalizeze cariera: „Peste 90% din jucătorii din România care se întorc din străinătate sunt eșecuri. Numeri pe degete fotbaliștii care s-au întors, și-au revitalizat cariera și au plecat din nou în străinătate.

ADVERTISEMENT

Dacă Mitriță e bine mental, îți face diferența și cred că își va ridica nivelul. E talentat, i-a născut soția acum al doilea copil, în momentul acela a avut o cădere. El e un tip care nu e mișcat ușor de orice”.

„Vreau să-i transmit și eu ceva domnului Duckadam, că am auzit ce a spus despre faptul că Alex a renunțat la bani pentru a reveni la Craiova. În primul rând, vreau să ne definească mai exact care ’ăștia ne iau de proști’, că nu am înțeles la cine s-a referit. 

ADVERTISEMENT

În al doilea rând, Alex chiar a renunțat la trei milioane de euro pentru a se întoarce la noi. A mai avut o ofertă din Emirate, pe care a refuzat-o pentru că nu îi este ușor să fie departe de toată lumea.

Dacă domnul Duckadam crede că este atât de ușor, este treaba lui, dar asta caută acum Alex, să se liniștească, chiar așa mi-a și zis, că vrea să joace la Craiova pentru a se liniști o perioadă”, a spus Mihai Rotaru.


  • 6,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT