Fotbal intern

Helmuth Duckadam îl critică pe Denis Haruț pentru că a refuzat FCSB: „A făcut greșeala vieții lui!”

16.01.2021 | 19:36
Helmuth Duckadam il critica pe Denis Harut pentru ca a refuzat FCSB A facut greseala vietii lui
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckdam consideră că Denis Haruț a făcut o mare greșeală după ce a refuzat în ultima clipă transferul la FCSB.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali reușise să îl convingă pe Denis Haruț să semneze cu FCSB. Mutarea a căzut pe ultima sută de metri, iar fundașul regretă că a ratat șansa unui salariu impresionant, după cum tot FANATIK a aflat că Haruț a împărtășit în vestiar colegilor săi de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a refuzat condițiile impuse de patronul „roș-albaștrilor” și a ales să se întoarcă la Botoșani, ceea ce fostului oficial al FCSB i se pare o mare eroare, care i-ar putea afecta cariera.

Helmuth Duckadam îl critică pe Denis Haruț: „Suma este mult prea mare”

Helmuth Duckadam consideră că suma de 650.000 de euro și un procent de 20% dintr-un viitor transfer este enormă pentru un fundaș din Liga 1 și îl critică pe fotbalistul lui FC Botoșani pentru decizia inexplicabilă: „Cred că a făcut greşeala vieţii lui! În momentul în care ai posibilitatea să vii la FCSB pe un asemenea salariu… am înţeles că regretă. Asta e!”, a spus fostul președinte de onoare al FCSB pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Denis Haruț nu a vrut să accepte propunerea lui Gigi Becali de a semna două contracte cu FCSB, unul valabil timp de doi ani, iar altul întins pe durata a cinci sezoane, începând cu 2022: „Eu eram convins că fotbalistul va accepta oferta noastră. Totul a fost făcut în favoarea lui, dar asta a fost decizia până la urmă. După primii 2 ani din contractul de 5 urma să decidem cu jucătorul dacă îl activăm pe următorul de 5 ani, din care avea bani în plus ca salariu. Jucătorul se putea opune. L-aș fi întrebat: ‘Ești de acord să-l activăm pe următorul?’. Dacă zicea da, activam, dacă zicea nu, nu activam!”, detalia Becali după căderea negocierilor”, detalia Becali după căderea negocierilor.

Denis Haruț a fost aspru criticat pentru că a refuzat transferul la FCSB și de către impresarul Florin Manea: „Cred că era mai bine pentru el și cred că, din moment ce i s-a propus un contract așa de lung, cred că putea să manevreze puțin si să facă lucrurile și în favoarea lui. Adică avea replici, avea cu ce să negocieze. Eu cred că a greșit că nu s-a dus”, a spus impresarul la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam consideră că Gigi Becali a renunțat la transfer

Helmuth Duckadam e de părere că Gigi Becali e cel care a avut ultimul cuvânt de spus în privința transferului și a fost deranjat de atitudinea lui Denis Haruț, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate: „Eu mai repede cred că patronul lui FCSB a fost sfătuit să renunţe şi probabil de asta l-a speriat cu clauza asta. Eu cred că pe suma asta nu mai vine, cred că ce a fost dispus să ofere nu cred că mai oferă. Să dai 650.000 de euro, plus 20%… e o sumă imensă, enormă pentru România”, a transmis portarul de legendă al Stelei.

Dennis Haruț a trecut prin clipe grele la Timișoara, după a declarat chiar antrenorul care l-a adus la Botoșani, Marius Croitoru, fiind chiar la un pas de moarte.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckdam insistă pe această pistă conform căreia FCSB a fost cea care a renunțat la transferul lui Denis Haruț de la FC Botoșani: „Părerea mea e că la un moment dat şi cei de la FCSB şi-au dat seama că suma este mult prea mare pentru campionatul României şi au renunţat puţin!”, a mai spus fostul mare jucător al Stelei.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 1,83 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT