ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Helmuth Duckadam, impresionat de mesajul primit de la Florin Piersic: „M-am bucurat foarte mult!”

Autor: Andrei Șchiopu | 02.04.2020 | 10:34
Helmuth Duckadam, impresionat de mesajul primit de la Florin Piersic: „M-am bucurat foarte mult!”
Helmuth Duckadam. Sursă foto: digisport.ro

Helmuth Duckadam a împlinit 61 de ani pe 1 aprilie, iar o mulțime de vedete din România i-au urat numai gânduri bune, în timp ce „eroul de la Sevilla” a fost impresionat până peste măsură de mesajul primit de la Florin Piersic.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, impresionat de mesajul primit de la Florin Piersic

Helmuth Duckadam a fost impresionat de mesajele pe care le-a primit odată cu împlinirea vârstei de 61 de ani, în special de cuvintele legendarului actor Florin Piersic.

Lucrurile trebuie să intre în normal. Chiar înainte de a intra în direct, soția mi-a făcut un cadou cum se mai obișnuia, cu niște filmări de la anumiți prieteni, persoanlități cu care am interacționat.

ADVERTISEMENT

A fost un filmuleț destul de lung. Cel mai impresionant mesaj a fost de la Florin Piersic. E un tip extraordinar, a fost cel mai emoționant mesaj pe care l-am primit. Soția a organizat totul, m-am bucurat foarte mult. Ne știm de mult timp”

„După 1990 am făcut un reportaj, el îmbrăcat în Duckadam, eu în Mărgelatu. Din foștii mei colegi, până la ora actuală, m-au sunat Lăcătuș, Bumbescu, Balint și Radu II.

ADVERTISEMENT

Nu m-au sunat Pițurcă și Tudorel Stoica. Încă! Sunt foștii mei colegi, nu am nicio problemă”, a spus Helmuth Duckadam la TV DigiSport.

„Mi-aș fi dorit să joc în campionatul Angliei sau al Germaniei”

Helmuth Duckadam a vorbit despre dorința pe care a avut-o în perioada în care era fotbalist profesionist, aceea de a evolua în campionatul Angliei sau al Germaniei.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să recunosc că fără acea finală și fără acea reușită nu eram omul care sunt la ora actuală. Nu eram cunoscut. Acele 9 minute m-au băgat în istorie. Nu vreau să par că nu sunt modest, dar m-au băgat în istoria fotbalului european.

Am avut noroc în viață. A trebuit să întrerup activitatea fotbalistică la 27 de ani, poate reușeam să joc și eu într-un campionat care îmi place foarte mult.

ADVERTISEMENT

Îmi plăcea campionatul Germaniei și Angliei, eram un portar care ieșea pe centrări. Îmi plăcea foarte mult, aveam acest curaj”, a mai spus „eroul de la Sevilla”.

  • 61 de ani a împlinit Helmuth Duckadam pe 1 aprilie
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!