Fotbal intern

Helmuth Duckadam, impresionat de mesajul primit de la Florin Piersic: „M-am bucurat foarte mult!”

02.04.2020 | 10:34
Helmuth Duckadam impresionat de mesajul primit de la Florin Piersic Mam bucurat foarte mult
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam a împlinit 61 de ani pe 1 aprilie, iar o mulțime de vedete din România i-au urat numai gânduri bune, în timp ce „eroul de la Sevilla” a fost impresionat până peste măsură de mesajul primit de la Florin Piersic.

Helmuth Duckadam, impresionat de mesajul primit de la Florin Piersic

Helmuth Duckadam a fost impresionat de mesajele pe care le-a primit odată cu împlinirea vârstei de 61 de ani, în special de cuvintele legendarului actor Florin Piersic.

ADVERTISEMENT

Lucrurile trebuie să intre în normal. Chiar înainte de a intra în direct, soția mi-a făcut un cadou cum se mai obișnuia, cu niște filmări de la anumiți prieteni, persoanlități cu care am interacționat.

A fost un filmuleț destul de lung. Cel mai impresionant mesaj a fost de la Florin Piersic. E un tip extraordinar, a fost cel mai emoționant mesaj pe care l-am primit. Soția a organizat totul, m-am bucurat foarte mult. Ne știm de mult timp”

ADVERTISEMENT

„După 1990 am făcut un reportaj, el îmbrăcat în Duckadam, eu în Mărgelatu. Din foștii mei colegi, până la ora actuală, m-au sunat Lăcătuș, Bumbescu, Balint și Radu II.

Nu m-au sunat Pițurcă și Tudorel Stoica. Încă! Sunt foștii mei colegi, nu am nicio problemă”, a spus Helmuth Duckadam la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș fi dorit să joc în campionatul Angliei sau al Germaniei”

Helmuth Duckadam a vorbit despre dorința pe care a avut-o în perioada în care era fotbalist profesionist, aceea de a evolua în campionatul Angliei sau al Germaniei.

„Trebuie să recunosc că fără acea finală și fără acea reușită nu eram omul care sunt la ora actuală. Nu eram cunoscut. Acele 9 minute m-au băgat în istorie. Nu vreau să par că nu sunt modest, dar m-au băgat în istoria fotbalului european.

ADVERTISEMENT

Am avut noroc în viață. A trebuit să întrerup activitatea fotbalistică la 27 de ani, poate reușeam să joc și eu într-un campionat care îmi place foarte mult.

Îmi plăcea campionatul Germaniei și Angliei, eram un portar care ieșea pe centrări. Îmi plăcea foarte mult, aveam acest curaj”, a mai spus „eroul de la Sevilla”.

  • 61 de ani a împlinit Helmuth Duckadam pe 1 aprilie
ADVERTISEMENT