Sport

Helmuth Duckadam, încântat de o revenire a lui Dică la FCSB: „La națională nu știu ce viitor o să mai aibă”

Helmuth Duckadam este încântat de posibila revenire a lui Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului.
20.05.2021 | 22:52
Helmuth Duckadam incantat de o revenire a lui Dica la FCSB La nationala nu stiu ce viitor o sa mai aiba
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam consideră că Nicolae Dică, posibilul înlocuitor al lui Toni Petrea la FCSB, anunțat în exclusivitate de FANATIK, are mai multă experiență decât în primul său mandat.

Totodată, „Eroul de la Sevilla” consideră că ar fi o alegere bună a fostului golgheter din Ghencea, viitorul său la naționala României nefiind unul sigur.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, încântat de revenirea lui Nicolae Dică la FCSB

Helmuth Duckadam se bucură de posibila revenire a lui Nicolae Dică la FCSB și consideră că este o alegere bună, mai ales că are și o relație bună cu Mihai Stoica, managerul general al „roș-albaștrilor”.

„Dică a mai lucrat acolo, are o relație bună cu Mihai Stoica, e important asta la FCSB, are experiență, a avut experiența la Pitești, la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Nu îl putem compara cu Petrea. Eu m-am gândit la el, pentru că la națională nu știu ce viitor o să mai aibă. Dar lumea nu știe, el l-a convins pe Rădoi să rămână”, a spus Helmuth Duckadam la TV DigiSport.

Nicolae Dică, în fața celui de-al doilea mandat la FCSB

Nicolae Dică se află în fața celui de-al doilea descălecat la FCSB, după perioada 2017-2018, în care a calificat echipa în primăvara europeană și a fost la un pas de titlul din Liga 1.

ADVERTISEMENT

De atunci, Nicolae Dică a mai fost antrenor principal la FC Argeș și antrenor secund la naționala României, sub comanda lui Mirel Rădoi.

Nicolae Dică a mai spus recent că FCSB a fost mai bună cu el pe banca tehnică, decât în perioada cu Toni Petrea antrenor: „Eu cred că aveam un lot mai valoros. E o diferenţă destul de mare.

ADVERTISEMENT

Din echipa actuală, poate Olaru să intre în locul lui Teixeira pentru că mi se pare mai marcator. Eventual Vlad, cu forma de acum, în locul lui Bălgrădean. Echipa mea din 2017-2018 cred că era mai bună, per total”.

Nicolae Dică a condus-o pe FCSB în 80 de partide, între care 46 de victorii, a terminat pe locul secund în primul sezon și s-a oprit în șaisprezecimile Europa League, echipa fiind eliminată de Lazio.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT