Sport

Helmuth Duckadam ironizează FRF: „Parcă am fi la Netflix, așteptăm serialul ’Căutăm un antrenor!’”

Helmuth Duckadam a ironizat Federația Română de Fotbal pentru căutările unui nou selecționer. A glumit și a spus că așteaptă un serial pe tema găsirii antrenorului.
30.12.2021 | 21:01
Helmuth Duckadam ironizeaza FRF Parca am fi la Netflix asteptam serialul Cautam un antrenor
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” este de părere că FRF are deja un nume clar pe listă, și acela este Adi Mutu, iar căutările lor sunt făcute doar pentru imagine.

Helmuth Duckadam s-a gândit și la varianta Edi Iordănescu pentru postul de selecționer, dar fostul antrenor al FCSB-ului și al CFR-ului a mărturisit că nu a purtat discuții concrete.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam ironizează FRF

Helmuth Duckadam a ironizat Federația Română de Fotbal pentru căutările unui nou selecționer, fiind de părere că Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță vor doar să își facă o imagine bună și au deja numele selecționerului ales:

„Eu aștept la anul un serial pe Netflix: ’Căutăm un antrenor!’. Au vorbit… a intrat Edi și a spus că nu a purtat o discuție concretă.

ADVERTISEMENT

De ce ai mai mers la Răzvan Lucescu dacă știi că el are o clauză de reziliere de șapte milioane. Eu cred că au deja un candidat bine ales și fac asta de ochii lumii”.

„După o să ne spună că au încercat tot ce este posibil, dar varianta rămâne Adi Mutu”, a mai spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Au vorbit cu șapte oameni, cum să ajungă la Pițurcă?”

Helmuth Duckadam exclude varianta revenirii lui Victor Pițurcă la naționala României, fiind convins că fostul selecționer este orgolios și nu ar fi bucuros să se discute cu el după ce FRF a negociat și cu alți antrenori.

„Avem doi antrenori: Edi și Mutu care își doresc. Pițurcă era dispus să intre la o discuție, dar nu acum, să fim serioși…

ADVERTISEMENT

Au vorbit cu șapte oameni înainte și după să ajungă la Pițurcă, e orgolios și el”, a mai spus Helmuth Duckadam.

Și MM Stoica a fost ironic după ce au apărut noi variante de selecționer pentru naționala României, neînțelegând mișcările făcute de Federația Română de Fotbal.

„Fotografiile apărute cred că sunt făcute de cel care le-a făcut și la Salonic. Eu când am auzit că pleacă la Nisa, m-am gândit că pleacă pentru Ursea.

Ideea e în felul următor, Comisia Tehnic se întâlnește, se face un portret robot al selecționerului, i se face profilul…

Dacă tu spui că pe listă îl ai pe Boloni, pe Adrian Mutu… chiar nu înțeleg, nu are nicio noimă”, a spus managerul general al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT