Sport

Helmuth Duckadam le-a dat sfaturi jucătorilor înainte de Viking – FCSB: „Se califică dacă nu sunt individualiști!”

Helmuth Duckadam a vorbit înainte de partida dintre Viking Stavanger și FCSB, dându-le mai multe sfaturi jucătorilor vicecampioanei României, printre care și acela de a nu fi individualiști.
24.08.2022 | 20:20
Helmuth Duckadam lea dat sfaturi jucatorilor inainte de Viking  FCSB Se califica daca nu sunt individualisti
Helmuth Duckadam le-a dat sfaturi jucătorilor înainte de Viking - FCSB. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” este de părere că FCSB se poate califica, însă așteaptă o schimbare în bine a atitudinii fotbaliștilor, de la care vrea să fie mult mai uniți.

Helmuth Duckadam le-a dat sfaturi jucătorilor înainte de Viking – FCSB

Helmuth Duckadam a vorbit înainte de confruntarea dintre Viking Stavanger și FCSB, explicând în ce condiții se poate califica fără emoții vicecampioana României:

ADVERTISEMENT

„Că să aibă șanse la calificare, FCSB trebuie să joace ca o echipă, nu să fie din nou individualiști. Dacă vor juca precum o echipă, se vor califica fără emoții.

Am auzit că s-a spus că au jucat bine în tur, au avut multe ocazii, dar n-au avut joc colectiv, echipa asta nu a mai jucat ca o echipă de ceva ani”.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că FCSB ar trebui să abordeze meciul prudent. Ai la dispoziție 90 de minute, în care poți marca o dată și să împingi meciul în prelungiri. E important să nu ataci haotic, că poți avea parte de surprize.

FCSB e mai bună, dar într-un asemenea meci intervin emoțiile, precipitările. Dacă vom lua gol, va fi problematic. Eu am mai auzit pe unii că ziceau că va fi un meci ușor, eu zic să nu ne grăbim”, a mai spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nordicii sunt periculoși, au stilul lor!”

Și Ion Crăciunescu a atras atenția jucătorilor de la FCSB cu privire la stilul de joc al lui Viking Stavanger, spunând că nordicii își vor vedea interesul, așa cum au făcut-o și în tur când au avut mai multe momente în care au tras de timp.

„Nu-mi venea să cred când am auzit că în Norvegia este un teren sintetic prost. Dacă mai plouă sau dacă îl și udă, vor fi probleme. Ei sunt obișnuiți să joace numai pe terenul ăsta.

ADVERTISEMENT

Nordicii sunt periculoși. Ei au stilul lor. În tur, au tras de timp, dar și-au văzut interesul”, a mai spus Ion Crăciunescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,40 este cota pentru ”2 solist” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT