Fotbal intern

Helmuth Duckadam, nervos după ce FCSB nu a fost lăsată să se antreneze: „Am văzut ce a fost la Cluj”

11.04.2020 | 17:20
Helmuth Duckadam nervos dupa ce FCSB nu a fost lasata sa se antreneze Am vazut ce a fost la Cluj
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam s-a supărat după ce jucătorii FCSB-ului nu au fost lăsați să se antreneze, deși jucătorii vicecampioanei României au fost testați de coronavirus.

Helmuth Duckadam a fost nervos după ce jucătorii FCSB-ului nu au fost lăsați să se antreneze

Helmuth Duckadam s-a enervat după ce Ministerul de Interne le-a interzis jucătorilor FCSB-ului să se antreneze, chiar dacă toți au făcut testul de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Se așteaptă rezultatele testelor. Din păcate, unii respectăm această decizie, de a sta în casă, de a sta departe de aglomerație.

Vedem și noi ce se întâmplă pe aeroportul de la Cluj, unde nu se mai pune problema că 3-4-5 jucători vor să meargă să facă antrenamentul și li se interzice acest lucru.

ADVERTISEMENT

Eu cred că era necesară prelungirea stării de urgență, dar cred că trebuie ușor, ușor relaxată această situație. Am văzut și în alte țări că se relaxează puțin situația.

Cred că baza de la Berceni poate asigura toate condițiile necesare pentru a face antrenamente peste o săptămână sau două”, a spus Helmuth Duckadam pentru AntenaSport.

ADVERTISEMENT

Răspunsul primit de Gigi Becali din partea ministerului de interne

Ministerul de interne i-a interzis lui  Gigi Becali să-și pună în aplicare planul pentru jucătorii săi și anume de a începe antrenamentele cât se poate de repede.

Toți jucătorii FCSB-ului au fost testați de coronavirus, iar rezultatele tuturor au ieșit negative, următorul pas fiind începerea antrenamentelor, la care fotbaliștii vicecampioanei își dăduseră acordul pentru a sta izolați în baza sportivă de la Berceni.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mărturisit că nu Bogdan Vintilă va face programul, ci el, și a anunțat că jucătorii FCSB-ului ar fi trebuit să intre în cantonament la baza din Berceni în Săptămâna Mare, după ce vor efectua testele de coronavirus:

„Nu face Vintilă planul, eu îl fac. De săptămâna viitoare intră toată lumea în cantonament, cu tot staff-ul. În seara de Paște cred că tot poporul român va merge la Biserică să ia lumină”.

ADVERTISEMENT