Sport

Helmut Duckadam nu are încredere în jucătorii de la FCSB. Singurul care merită să fie convocat la națională

Helmut Duckadam este drastic cu lotul lui FCSB și este de părere că doar un singur jucător merită să fie convocat în lotul României.
14.09.2022 | 10:05
Helmut Duckadam nu are incredere in jucatorii de la FCSB Singurul care merita sa fie convocat la nationala
Helmut Duckadam este de părere că Florinel Coman este singurul fotbalist de la FCSB care merită să fie la națională. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam este de părere că un singur jucător din lotul lui FCSB poate face față la națională. Forma slabă din campionat este sancționată de „Eroul de la Sevilla”.

Helmut Duckadam, o singură nominalizare de la FCSB pentru echipa națională

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al lui FCSB, a omis forma bună pe care o traversează Andrei Cordea și l-a nominalizat pe Florinel Coman drept singurul jucător care merită să îmbrace tricoul naționalei României. „Un nume de la FCSB cred că ar fi Florinel Coman, care are o revenire foarte bună. Sper să o ţina tot aşa”.

ADVERTISEMENT

Deși a marcat de 5 ori în acest sezon pentru FCSB, Andrei Cordea nu l-a impresionat pe Helmut Duckadam. Câștigător al Cupei Campionilor cu Steaua, Duckadam i-a propus lui Edi Iordănescu să-l convoace pe Florinel Coman la naționala României, după o pauză de un an și jumătate.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a marcat două goluri pentru FCSB în acest sezon, ambele în Conference League. Internaționalul român a devenit căpitanul lui FCSB odată cu plecarea lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam, despre lotul lui FCSB: „Sunt probleme”

Deși FCSB s-a calificat în grupele Conference League și a obținut obiectivul dorit cu insistență de Gigi Becali, vicecampioana României traversează o perioadă slabă, mai ales în campionat, unde se află pe locul 13, cu doar 8 puncte.

Duckadam a sesizat forma slabă a „roș-albaștrilor” și a menționat perioada slabă pe care o traversează atât Tavi Popescu, cât și Darius Olaru. ”La FCSB sunt probleme. Jucătorii care anul trecut au fost în formă, din păcate, au început mai slăbuţ, mă refer la Octavian Popescu, la Olaru”, a declarat Duckadam, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam a amintit de randamentul slab al lui Tavi Popescu și Darius Olaru în comparație cu stagiunea trecută, însă nu a făcut nicio referire la forma bună pe care o traversează Andrei Cordea. Fostul fotbalist al Academicii Clinceni a înscris și în primul meci din grupele Conference League, de pe „London Stadium”, în înfrângerea 1-3, cu West Ham.

România, dispute cu Finlanda și Bosnia în Liga Națiunilor

A mai rămas puțin peste o săptămână până la un nou meci oficial al naționalei de fotbal a României. Pe 23 septembrie, „tricolorii” vor întâlni în deplasare naționala Finlandei, echipă pe care a învins-o în meciul tur, scor 1-0 în Giulești.

ADVERTISEMENT

Trei zile mai târziu, România va evolua pe teren propriu contra Bosniei. În partida din luna iunie, echipa lui Dzeko a câștigat la limită, scor 1-0. „Tricolorii” se află pe ultimul loc în grupa 3 din Liga B a grupelor Nations League. Cu Edi Iordănescu pe bancă, România a adunat 3 puncte în 4 meciuri. Pe primul loc se află Bosnia cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte. Pe locul 3 se află Finlanda cu 4 puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,82 este cota pentru ”șansă dublă 12 și peste 1,5 goluri” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT