ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Helmuth Duckadam nu îi dă nicio șansă lui Dinamo: “Depinde dacă au într-adevăr bani”

Autor: Bogdan Ciutacu | 10.09.2020 | 19:24
Helmuth Duckadam nu îi dă nicio șansă lui Dinamo:
Helmuth Duckadam nu îi dă nicio șansă lui Dinamo: "Depinde dacă au într-adevăr bani"

Helmuth Duckadam, fostul președinte de onoare al clubului FCSB este o altă voce importantă care nu are încredere în proiectul spaniolilor de la Dinamo, conduși de Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Fostul mare portar ajuns la 61 de ani, nu le dă nicio șansă la titlu în acest an dinamoviștilor și consideră că Dinamo se poate lupta cel mult pentru play-off: ,,Dinamo încearcă ceva, dar probabil forțează acum, nu a prins doi ani la rând play-off-ul și încearcă niște transferuri ca să nu mai rateze obiectivul ăsta”, a spus sincer Duckadam.

Duckadam crede că jucătorii aduși de Cosmin Contra nu se vor integra imediat și vor avea nevoie de timp, însă în același timp nu pare că Dinamo are de gând să construiască un proiect pe termen lung, după ce a adus mai mulți jucători trecuți de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam: ,,Nu văd că și-ar dori să construiască o echipă”

Helmuth Duckadam crede că totul depinde de câți bani sunt dispuși spaniolii să investească în Dinamo,,Dinamo se va bate pentru play-off și totul depinde de oamenii care au luat Dinamo, dacă într-adevăr vor avea bani”, a spus Duckadam, la ProX.

Fostul portar crede că Dinamo ar trebui să se gândească la viitor și să aducă jucători tineri care să crească și să poată fi vânduți pe sume mari: ,,Foarte mulți jucători luați au în jur de 30, 30 și ceva de ani.Nu văd că și-ar dori să construiască o echipă”.

ADVERTISEMENT

Contra îl contrazice pe Duckadam și a afirmat într-un interviu că o să mai aducă jucători, dintre care și 2-3 jucători români: ,,„După ce am făcut aceste achiziții, vom încerca să vedem ce ne mai lipsește în angrenajul echipei. Avem discuții și cu 2-3 jucători români. Îmi doresc din toată inima ca aceste negocieri să se ducă la bun sfârșit și să putem aduce și jucători de valoare din campionatul României”, a declarat încrezător Contra.

,,Guriță” a vrut să îi asigure pe suporteri că Dinamo face toate eforturile pentru a aduce jucători de valoare, nu doar să ia ochii cu un număr mare de transferuri: ,,Nu este ușor, dar vom încerca și lucrul acesta. În funcție de necesitățile echipei vom încerca să mai aducem jucători”, a spus Contra, într-un interviu acordat pentru pagina de Facebook a lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al lui Dinamo este programat vineri, 11 septembrie, de la ora 21:00, cu FC Botoșani, iar jucătorii dinamoviști ar trebui să fie motivați să spele rușinea din meciul cu Chindia Târgoviște, mai ales că Dinamo e acum în top trei echipe cu cele mai mari salarii.

Jucătorii aduși de Dinamo până în acest moment: Măgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia).

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!