Fotbal international

Helmuth Duckadam, preşedinte de onoare la o academie de fotbal din Anglia

12.01.2019 | 20:15
Helmuth Duckadam presedinte de onoare la o academie de fotbal din Anglia

Helmuth Duckadam a dezvăluit ce planuri are pentru viitor şi a anunţat că o să fie numit preşedinte de onoare la o academie de fotbal din Anglia care este deţinută de Gabi Dumitru. Mai mult, “Eroul de la Sevilla” a anunţat şi cu ce se ocupă în timpul liber, atunci când nu participă la emisiunile TV de sport şi la meciurile FCSB-ului.

Preşedintele de imagine de la FCSB susţine că are o linie de treninguri care îi poartă numele şi că va scoate pe piaţă mănuşi cu brandul Helmuth Duckadam. Fostul mare portar al Stelei lucrează la o carte şi a dezvăluit că în 2019 şi-a plănuit să lucreze mai mult la imaginea lui.

Helmuth Duckadam va fi numit preşedinte de onoare la o academie de fotbal din Anglia

”Am o linie, să zicem, de treninuguri, dar cred că este încă prea puţin. Probabil că voi încerca să ies pe piaţă cu mănuşi cu brandul Helmuth Duckadam. Voi fi, probabil, cât de curand şi preşedinte de onoare al unei academii din Anglia, condusă de un român, Gabi Dumitru. Are o academie în Londra şi vrea să se extindă şi la Madrid, şi la Dublin. Lucrez la o carte, un fel de autobiografie, dar nu neapărat despre fotbal, despre viaţa mea, ceva legat în jurul fotbalului. Cred că e un lucru mai interesant decât să spui în ce jocuri ai jucat 20. Da, voi lucra anul ăsta mai mult la imaginea mea. Şi impulsul dat de domnul preşedinte (n.r. Donald Tusk, preşedintele Consiliului Europei) în acest discutrs cred că mi-a dat mai multă încredere în mine şi voi lucra la brandul Helmuth Duckadam”a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.

Cine este Gabi Dumitru, cel care deţine academia de fotbal din Anglia

Gabi Dumitru este un fost jucător la Rapid, FC Argeş, Dinamo, U Craiova şi Gloria Bistriţa, iar în 2015 a decis să înfiinţeze o academie de fotbal în Londra care s-a numit FC Piticot, dar apoi şi-a schimbat numele în Eagles Football Academy. Gabi Dumitru a decis să pregătească doar copii români care sunt stabiliţi în Marea Britanie