Helmuth Duckadam, resemnat după eșecul FCSB-ului cu Sepsi! “Nu mai suntem favoriți la titlu”

Alexandru Năstase   
in FCSB
06/12/2018, 23:22
Helmuth Duckadam, resemnat după eșecul FCSB-ului cu Sepsi! “Nu mai suntem favoriți la titlu” GALERIE FOTO
Helmuth Duckadam o vede pe CFR Cluj favorită să câștige campionatul

Președintele de imagine al roș albaștrilor, Helmuth Duckadam s-a resemnat după eșecul FCSB-ului cu Sepsi! Fostul mare portar crede că, în acest moment, favorită la titlu este CFR Cluj. Ardelenii au ajuns la 5 puncte în fața echipei lui Nicolae Dică. Și Gigi Becali a avut același discurs după meciul de la Sf Gheorghe.

“Nu mai suntem favoriți la titlu, trebuie să recunoaștem acest lucru. Dacă înainte de startul campionatului eram favoriți, mai ales la lotul pe care îl aveam, la ora actuală nu mai suntem favoriți. Trebuie să fim conștienți de treaba asta. Cred că principala favorită la titlu este CFR, care câștigă și în deplasare cu 3-0 și acasă cu 5-0. Noi ne-am chinuit și am și pierdut cu echipe de pe ultimele locuri. Cu Chiajna, cu Voluntari, Hermannstadt, cu Dunărea Călărași. Ei sunt principalii favoriți” a declarat Helmuth Duckdam  la Digi Sport

Helmuth Duckadam, resemnat după eșecul FCSB-ului cu Sepsi! Duckadam la un eveniment
Helmuth Duckadam este președintele de imagine al roș albaștrilor

Helmuth Duckadam, resemnat după eșecul FCSB-ului cu Sepsi!

Cu toate acestea, Duckadam speră ca trupa lui Dică nu a depus armele. FCSB are nevoie de rezultate bune în ultimele jocuri ale anului, spune eroul de la Sevilla. “Totul depinde de cele 3 etape, să ieșim bine din ele. La o minune nu ne putem aștepta la ora actuală, mai ales la vremea care va fi și la ce terenuri ne așteaptă. Trebuie să încercăm ținem aproape și în iarnă să ne întărim a adăugat Helmuth Duckadam.

Nu doar CFR Cluj îl sperie pe Duckadam. Președintele de imagine al FCSB-ului recunoaște că este uimit de prestația Craiovei “La ora actuala Craiova joacă și are rezultatele pe care le are pentru că au făcut niște transferuri foarte bune. Ei aveau echipă bună dar nu aveau bancă și eu spun că îți trebuie și bancă daca vrei să câștigi campionatul” a precizat Helmuth Duckadam după victoria Craiovei, scor 3-1, în deplasare la Concordia Chiajna.

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano

 

 

Închide ×