Sport

Helmuth Duckadam s-a săturat: „FCSB nu are niciun viitor. Nu se vrea peformanță, au pierdut zeci de mii de suporteri!” Exclusiv

Helmuth Duckadam consideră că echipa patronată de Gigi Becali nu are niciun viitor și e sigur că FCSB va mai pierde în continuare foarte mulți suporteri.
18.11.2021 | 13:39
Helmuth Duckadam sa saturat FCSB nu are niciun viitor Nu se vrea peformanta au pierdut zeci de mii de suporteri Exclusiv
Helmuth Duckadam nu crede că FCSB va mai face performanțe și nu va mai reuși niciodată să umple stadionul Național Arena. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam este extrem de dezamăgit de situația în care a ajuns FCSB și a avut un schimb de replici cu Gigi Becali în direct la Digi Sport.

Fostul mare jucător al Stelei a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre un viitor sumbru al acestei echipe care își va pierde mare parte din suporterii care o susțin.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, mai rece ca oricând: „Nu mă doare situația în care a ajuns Steaua! E o afacere a domnului Becali”

Helmuth Duckadam a declarat pentru FANATIK că va evita de acum încolo să mai intre în polemică cu patronul FCSB-ului, Gigi Becali: „Eu nu am avut nicio contră cu Gigi Becali în direct la Digi Sport. O să încerc să mă abțin pe viitor să nu mai comentez”.

„Am fost unul dintre oameni care chiar am crezut că se dorește performanță la FCSB prin aducerea lui Edi Iordănescu. Din păcate m-am înșelat. La ora actuală nu se vede că s-ar dori performanță și este o lipsă de respect față de milioanele de susținători ai echipei care de șase ani de zile așteaptă să se întâmple ceva cu această echipă. Din păcate nu văd un viitor prea măreț pentru această echipă”. – Helmuth Duckadam

Fostul mare jucător al Stelei și oficial al FCSB este convins că echipa patronată de Gigi Becali a pierdut foarte mulți suporteri după plecarea lui Edi Iordănescu și va mai pierde în continuare: „Cu siguranță a pierdut suporteri și va pierde în continuare! Și nu câteva sute, ci zeci de mii. Dar nu neapărat că vor trece spre CSA Steaua. Sunt momente în care echipa nu are rezultate, dar când vezi că nici nu se dorește acest lucru atunci sigur că începe să nu îți mai pese și să nu te intereseze”. 

ADVERTISEMENT

Duckadam nu îi incită pe ultrași să protesteze împotriva lui Gigi Becali: „Nu văd ce ar rezolva un război cu patronul”

Helmuth Duckadam îi îndeamnă pe suporteri la calm și este sigur că dacă l-ar contesta pe Gigi Becali la fiecare meci nu vor avea nimic de câștigat: „Nu știu dacă va fi bine ca suporterii FCSB-ului să îl conteste pe Gigi Becali la fiecare meci. Poate că ar fi mai înțelept să facă ce fac și eu. Te retragi în carapacea ta, îți vezi de treburile tale. Nu văd ce ar rezolva un război cu patronul”.

Duckadam e de părere că FCSB nu va mai reuși niciodată să umple Național Arena indiferent de adversarul pe care îl va întâlni sau de competiția în care va evolua: „Nu știu dacă FCSB va mai reuși vreodată performanțele din perioada lui Reghecampf. Au fost meciuri cu 50.000 de oameni pe Național Arena în cupele europene. Acest lucru nu cred că îl vom mai vedea niciodată. Niciodată! Suporterii FCSB-ului din București nu pot umple stadionul. În acea perioadă veneau suporteri din toată țara, ceea ce nu se va mai întâmpla”.

ADVERTISEMENT

„Nu mă doare situația în care a ajuns Steaua (n.r.FCSB). E o afacere a domnului Becali. Noi care am susținut și susținem în continuare că FCSB este continuatoarea ne-am dorit ca lucrurile să fie altfel. Să ne batem la campionat, la Cupă. Asta își dorește un suporter. Dar în momentul în care pe cel care finanțează nu îl interesează acest lucru nu are rost”. – Helmuth Duckadam

În final, Helmuth Duckadam uimește și spune că nu îi mai pasă de ceea ce se întâmplă la FCSB și nu mai este interesat de fotbal: „Nu mă mai interesează FCSB! Nu mă interesează nici CSA Steaua! Nu mă mai interesează dacă vor juca în Ghencea. Nu mă mai interesează fotbalul. O să mă mai uit la meciurile FCSB-ului doar când voi avea emisiuni. Are cine să vorbească. Nu mai are niciun rost să mai vorbești”, a declarat în Helmuth Duckadam în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 9 ani a fost Helmuth Duckadam președintele de onoare al FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 5.00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT