Fotbal intern

Helmuth Duckadam explică gafele recente ale lui Andrei Vlad: „Are o aroganță, dar în sinea lui e agitat!”

04.05.2021 | 19:14
Helmuth Duckadam explica gafele recente ale lui Andrei Vlad Are o aroganta dar in sinea lui e agitat
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a greșit decisiv și în partida dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-1, după ce gafase cu o partidă înainte, împotriva Craiovei, însă Helmuth Duckadam îi ia apărarea tânărului portar al „roș-albaștrilor”.

„Eroul de la Sevilla” spune despre Andrei Vlad că vrea să pară sigur pe el, însă în sinea sa, este agitat și marcat de fiecare greșeală pe care o face, mai ales când FCSB pierde puncte.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam consideră că Andrei Vlad este în continuare unul dintre cei mai talentați portari români și este sigur că puștiul va trece peste momentele mai puțin plăcute.

Helmuth Duckadam explică gafele recente ale lui Andrei Vlad

Helmuth Duckadam i-a luat apărarea lui Andrei Vlad după greșeala făcută în ultimul minut al confruntării dintre FCSB și CFR Cluj: E un lanț de greșeli la golul CFR-ului. Totul a pornit de la o eroare a lui Olaru, care-l faultează aiurea pe Camora, a fost dorință prea mare acolo.

ADVERTISEMENT

Apoi e greșeala lui Andrei Vlad. În momentul în care ai doar doi fundași care știu să dea cu capul, mai ales după ieșirea lui Miron de pe teren, trebuie să ieși pe centrare”.

„Mai e și o chestie de reflex și de noroc. E clar că mingea sare din gazon, dar e o fracțiune de secundă care contează”, a mai spus Helmuth Duckadam pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

„El vrea să pară calm, dar în sinea lui e agitat!”

Helmuth Duckadam a continuat și a vorbit despre psihicul lui Andrei Vlad, despre care spune că în sinea lui, tânărul portar este agitat, chiar dacă nu lasă să se vadă la suprafață.

„Vlad a făcut însă o greșeală clară la meciul de la Craiova, acolo a fost practic o pasă la portar.

ADVERTISEMENT

Așa este el, are momente în care-si pierde concentrarea, când e prea sigur de sine. Nu știu dacă e o aroganță afișată sau reală, el vrea să pară calm, dar în sinea lui e agitat”, a mai spus Helmuth Duckadam.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT