Sport

Helmuth Duckadam, scandalizat după ce Săpunaru a primit o etapă de suspendare: „Dacă era o altă echipă, îi umfla de nu se vedeau”

Helmuth Duckadam a fost extrem de surprins că Săpunaru a primit doar o etapă de suspendare după incidentele de la meciul cu FC U Craiova 1948.
29.09.2022 | 22:10
Helmuth Duckadam scandalizat dupa ce Sapunaru a primit o etapa de suspendare Daca era o alta echipa ii umfla de nu se vedeau
Cristi Săpunaru a primit o amendă de 9.400 de lei din partea Comisiei de Disciplină. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a primit o etapă de suspendare după ce s-a luat la bătaie la vestiare la Târgu-Jiu, iar Mihai Stoica a ironizat decizia comisiilor. Aceeași reacție a avut și Helmuth Duckadam.

Helmuth Duckadam, discurs ironic după suspendarea lui Săpunaru: „Mi se pare o sancțiune prea exagerată”

Helmuth Duckadam a comentat la Pro Arena suspendarea primită de căpitanul Rapidului: „Sunt de acord cu Ion Crăciunescu, mi se pare o sancțiune prea exagereată. Cred că nu trebuia să-i dea nimic. De ce să-i dea cu Afumați? Cred că nu juca oricum. Da, sunt ironic, sigur. Comisiile judecă în funcție de echipe”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare portar al Stelei e convins că dacă ar fi fost vorba de o altă echipă, sancțiunea ar fi fost mult mai aspră: „Dacă era o altă echipă, din provincie, cred că-i umfla de nu se vedeau. Asta e, ne-am obișnuit, mergem înainte, n-are rost să ne facem iluzii că vreodată va fi ceva corect în țara asta”.

Mihai Stoica a continuat și el războiul cu Săpunaru la Orange Sport: „Ce este interesant e faptul că dacă o suspendare există și cuantumul e mai mic decât de patru etape, nu se poate face recurs. Ar fi trebuit Comisia de Recurs, astăzi… Poate câştiga recursul şi îi dădea o repriză de suspendare. E o glumă, totul e o glumă”.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu consideră că Săpunaru merita minim 5 etape de suspendare: „Trebuia să plătească zdravăn”

Ion Crăciunescu a fost și el uimit de decizia Comisiei de Disciplină, despre care a vorbit la Digi Sport„Cred că, la exigența Federației de Fotbal, trebuia să-i dea avertisment. I-a dat foarte mult o etapă, mi se pare exagerat!”.

Ba mai mult, fostul mare arbitru a făcut acuzații grave: „Comisiile sunt independente, dar sunt numite tot în comitetul executiv al Federației. Mi se pare o decizie…”.

ADVERTISEMENT

Crăciunescu e de părere că Săpunaru trebuia pedepsit cu orice preț: „Mie Săpunaru îmi place foarte mult, îl stimez foarte mult, dar de data asta a greșit și trebuia să plătească zdravăn pentru greșeala pe care a făcut-o. Eu zic că minim 5 etape”.

Poștașu’, omul care s-a contrat cu Săpunaru, uluit după ce a luat un an de suspendare, iar rapidistul o etapă: „Mă mir că nu a primit doar o repriză”

Ovidiu Mihăilescu, omul cu care Săpunaru a intrat în conflict inițial la Târgu-Jiu a primit un an de suspendare. Suporterul lui FC U Craiova 1948 a luat „foc” la auzul veștii că Săpunaru stă doar o etapă: „Sunt șocat. Nu mai am cuvinte. Dacă un recidivist ca Săpunaru primește doar o etapă, atunci să nu ne mai mirăm dacă la partida noastră din Giulești i se va interzice galeriei din Bănie să mai facă deplasarea la București pentru acest meci.

ADVERTISEMENT

Este o bătaie de joc în toată regula, iar asta este România în care trăim. Săpunaru face ultraj pe stadioane împotriva jandarmilor, scuipă suporterii, se crede luptător K1 pe la vestiare, dar eu primesc un an interdicție pe stadioane și marele jucător-ultras primește doar o singură etapă.

Oameni buni, individul ăsta este recidivist! Rândul trecut și-a luat două etape în scandalul ăla cu Paramatti, iar acum primește doar una singură?”, a declarat fanul, pentru ediție.ro.

ADVERTISEMENT