Fotbal intern

Helmuth Duckadam și Rică Răducanu au cântat la un eveniment caritabil! Video

01.12.2018 | 08:40
Helmuth Duckadam si Rica Raducanu au cantat la un eveniment caritabil Video

Foștii portari Helmuth Duckadam și Rică Răducanu au făcut spectacol la un eveniment caritabil, cei doi filmându-se în timp ce cântau la masă. Alături de cei doi mari portari ai României a fost prezent și fostul atacant Marius Niculae.

Cei trei foști fotbaliști au stat la aceeași masă, deși în carierele lor au jucat la cele trei mari rivale ale Capitalei, Steaua, Dinamo și Rapid. Helmuth Duckadam, care acum ocupă funcția de președinte de imagine la FCSB, a postat imaginile inedite pe contul de Facebook și a primit peste 1.000 de aprecieri și aproximativ 100 de comentarii.

Marius Niculae, Rică Răducanu și Helmuth Duckadam s-au fotografiat în timpul evenimentului caritabil
Marius Niculae, Rică Răducanu și Helmuth Duckadam s-au fotografiat în timpul evenimentului caritabil

Helmuth Duckadam și Rică Răducanu, show la un eveniment caritabil

Helmuth Duckadam și Rică Răducanu au cântat cu veselie sub privirile admirative ale lui Marius Niculae la evenimentul caritabil în care toate fondurile strânse au mers către un institut oncologic pentru copii. Cei trei foști fotbaliști au semnat câteva obiecte care au fost scoase la licitație.

Gepostet von Helmut Duckadam am Freitag, 30. November 2018

Președintele de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, este nemulțumit de jocul prestat de formația pregătită de Nicolae Dică. El consideră că vicecampioana Ligii 1 Betano își câștigă meciuri în ultima perioadă datorită ambiției și valorii individuale a jucătorilor și mai puțin pentru calitatea jocului. Duckadam i-a transmis finanțatorului Gigi Becali că echipa trebuie întărită și ar vrea să-i vadă la FCSB pe jucătorii Darius Olaru și Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaș, adversara de duminică, din etapa cu numărul 17.

Fostul atacant al formației Dinamo București, Marius Niculae, a deplâns situația în care a ajuns echipa sa favorită, care se luptă din greu să prindă un loc în play-off-ul Ligii 1 Betano. ”Săgeata” este nemulțumit de faptul că atunci când un jucător începe să crească și să aibă evoluții remarcate este imediat vândut de conducerea clubului.