Fotbal intern

Helmuth Duckadam surprinde după transferul lui Dennis Man: „A fost o palmă și pentru mine”

01.02.2021 | 21:50
Helmuth Duckadam surprinde dupa transferul lui Dennis Man A fost o palma si pentru mine
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam își face mea culpa după transferul lui Dennis Man la Parma. Fostul mare portar al Stelei nu credea că vreun jucător din Liga 1 va putea să plece pe o sumă o atât de mare.

Dennis Man este cel mai tare transfer din istoria Ligii 1, iar transferul său a surprins mulți oameni din fotbalul românesc, printre care și Gică Popescu, care a fost mirat de suma uriașă.

ADVERTISEMENT

Deși l-a apreciat pe tânărul fotbalist al FCSB, Duckadam l-a criticat pe Man în mai multe rânduri, iar asta i-a atras multe antipatii.

Helmuth Duckadam a dezvăluit cum a ajuns Dennis Man la FCSB

Conform lui Helmuth Duckadam, Dennis Man i-a fost recomandat fostului președinte al FCSB de către Gigi Borugă, fost antrenor la UTA. Acesta l-a propus pe puștiul arădean la FCSB, pentru a nu fi luat de o altă echipă: „Gigi Borugă m-a rugat să îl iau pe Man la FCSB, să nu ajungă nicăieri”, a povestit fosta mare glorie a Stelei.

ADVERTISEMENT

Astfel, oficialul Stelei s-a deplasat la Arad alături de managerul general Mihai Stoica, pentru a-l vedea la fața locului pe unul dintre cei mai de perspectivă tineri jucători din pepiniera „Bătrânei Doamne”: „A insistat și eu i-am spus lui Mihai Stoica să mergem la meciul Aradului din baraj să-l urmărim pe el și pe Adi Petre. Man nu făcuse un joc foarte bun și l-am întrebat pe MM ce părere are”, și-a adus aminte Duckadam.

Se pare că Meme a ezitat chiar să îl transfere pe Dennis Man, după ce jucătorul nu făcuse un joc prea bun și nu avea o talie care să impresioneze, lucru remarcat și de antrenorul de la acea vreme, Laurențiu Reghecampf: „Lui i s-a părut mai firav și am citit azi că nici Reghe nu era convins de el, dar au tras lozul câștigător”, a surprins fostul mare portar.

ADVERTISEMENT

„Transferul lui a fost o palmă pentru mulți!”

Helmuth Duckadam recunoaște că a subestimat potențialul și valoarea la Dennis Man, care a reușit la doar 22 de ani să prindă un super transfer în Serie: „Transferul lui a fost o palmă pentru mulți și pentru mine, pentru că nu mă așteptam să plece un jucător din România pe o sumă atât de mare, în plină pandemie”, a declarat Helmuth Duckadam la Digi Sport.

Lucian Sânmărtean a fost și el plăcut surprins de suma fabuloasă pe care a plecat Dennis Man, mai ales că nu avea multe meciuri la națională și în cupele europene, iar nivelul din Casa Pariurilor Liga 1 nu este unul foarte ridicat în comparație cu campionatele puternice din Vest.

ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB va fi primul derby fără Dennis Man, iar FANATIK a analizat prestațiile jucătorului din partidele împotriva „câinilor roșii”. „Perla” lui Gigi Becali a reușit doar un gol în nouă meciuri contra lui Dinamo.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 26,0o este cota pentru „Total goluri: 6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT