Helmuth Duckadam, surpriză pentru Donald Tusk, preşedintele Consiliului European. Ce cadou i-a făcut. Foto

in FCSB
12/01/2019, 18:27
Helmuth Duckadam, surpriză pentru Donald Tusk, preşedintele Consiliului European. Ce cadou i-a făcut. Foto GALERIE FOTO
Momentul în care Helmuth Duckadam pregătea surpriza pentru Donald Tusk. Sursă foto: Telekom

Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, a comentat în legătură cu Helmuth Duckadam în timpul discursului susţinut la Ateneul Român, cu ocazia preluării preşedinţiei UE de către România, iar fostul mare portar a dorit să îi facă o surpriză polonezului.

Helmuth Duckadam a rămas plăcut impresionat de discursul lui Donald Tusk şi a ţinut să îi ofere preşedintelui Consiliului European o pereche de mănuşi cu autograf şi două sticle de pălincă făcută chiar de preşedintele de imagine de la FCSB.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Surpriza lui Helmuth Duckadam pentru Donald Tusk

”O să îi ofer şi eu ca amintire o pereche de mănuşi marcă proprie şi, pe lângă asta, m-am gândit să îi ofer şi două sticle cu pălincă românească. Este pălincă făcută de mâna mea în 2006. Pe lângă asta m-am gândit să îi ofer şi două sticle cu pălincă românească. E prima pălincă făcută de mâna mea. În 2006. La Arad, din prunii mei, cum se spune. În prima fază va fi la fel de emoţionat şi surprins cum am fost eu la discursul dânsului. Şi cred că îi va face plăcere să păstreze aceste mânuşi ca amintire. De la un portar care totuşi a câştigat Cupa Campionilor Europeni”, a spus Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.

Mănuşile oferite de Helmuth Duckadam lui Donald Tusk

Cine este Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam s-a născut pe 1 aprilie 1959, iar după ce a apărat 4 lovituri de la 11 metri în finala Cupei Campionilor cu Barcelona a primit porecla “Eroul de la Sevilla”. Performanţa reuşită de Helmuth Duckadam pe stadionul “Sanchez Pizjuan” din Sevilla este înscrisă în Cartea Recordurilor. În prezent este preşedintele de imagine al FCSB-ului, echipă care evoluează în Liga 1 Betano, dar în cariera de jucători a evoluat pentru Constructorul Arad, Steaua Bucureşti, Vagonul Arad şi UTA Arad. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

  • 59 de ani are Helmuth Duckadam
  • 2 selecţii la echipa naţională a României are Helmuth Duckadam
Închide ×