Fotbal intern

Helmuth Duckadam tună după arbitrajul lui Istvan Kovacs din derby: “Viciere de rezultat”

13.12.2020 | 22:42
Helmuth Duckadam tuna dupa arbitrajul lui Istvan Kovacs din derby Viciere de rezultat
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, fostul mare portar român și în trecut președinte de onoare la FCSB, a apreciat prestația lui Istvan Kovacs din prima repriză a derby-ului drept viciere de rezultat.

CFR Cluj a trecut în avantaj după ce a primit un penalty în minutul 35, transformat de Ciprian Deac, în timp ce roș-albaștrii au cerut penalty la o fază petrecută mai devreme în meci.

ADVERTISEMENT

Duckadam a considerat că și la faza în care FCSB a reclamat 11 metri, Istvan Kovasc trebuia să arate punctul cu var.

Duckadam, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs din derby: “Viciere de rezultat”

“Da, e lovitură de la 11 metri, mingea a venit în aer vreo 20 de metri, putea să se ferească”, a spus fostul mare portar, la Fotbal Club, despre faza la care FCSB a cerut penalty în urma unui henț în careu comis de Camora.

ADVERTISEMENT

”O neglijență a lui Miron, care merge cu mâna sus. Penalty. Unul acordat, unul neacordat. Până acum, e viciere de rezultat”, a spus Duckadam la Digisport.

Campioana en-titre a făcut 2 schombări chiar în debutul meciului, Joca respectiv Rondon fiind înlocuiți de Chipciu și Vojtus.

ADVERTISEMENT

Iordănescu mută precum Petrescu

Edi Iordănescu a preluat filozofia lui Dan Petrescu de a scoate rapid jucătorii tineri din meci. Petrescu punea acest obicei pe seama necesității de a obține rezultate la o echipă de anvergură.

“Eu ca antrenor sunt plătit să fac rezultate, nu sunt plătit să cresc jucători. Nicăieri unde am fost, nu mi s-a cerut asta. Mi s-a cerut să fac rezultate. Dacă eu îl bag pe un jucător şi îl scot în minutul 5, cum îl cresc eu pe jucătorul ăla? Ce educaţie i-am dat? L-am terminat.

ADVERTISEMENT

Aşa o să fac, pentru că nu am altă soluţie. Bag un jucător şi îl scot în minutul 1. E bine pentru jucătorul ăla? Această regulă este împotriva fotbalului. Nu există nicăieri în lume așa ceva”, declara Dan Petrescu în perioada de la CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,62 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT