Fotbal intern

Helmuth Duckadam vrea ca Florin Talpan să ajungă comandant al CSA Steaua. “Atunci va veni să se împace cu FCSB!”

24.10.2019 | 20:56
Helmuth Duckadam vrea ca Florin Talpan sa ajunga comandant al CSA Steaua Atunci va veni sa se impace cu FCSB
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, președintele de onoare al celor de la FCSB, vrea ca Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, să ajungă comandantul clubului din Liga 4 și a explicat de ce. Acesta este sigur că Talpan va merge la Gigi Becali pentru a încerca o împăcare cu FCSB.

Helmuth Duckadam vrea ca Florin Talpan să ajungă comandant al CSA Steaua

“Mi-aş dori să îşi dea seama, domnul Talpan, măcar în vreo 2-3 ani, că n-are nicio şansă şi să vină să se împace cu noi. Una e să joci în liga a doua, liga a treia, alta e să dai din gură cu dosarele la tribunal.

ADVERTISEMENT

Eu mi-aş dori, sincer, să ajungă comandant al clubului cât mai repede, domnul Talpan. O să vadă atunci ce greu e să gestioneze un ban şi să ducă echipa mai sus, şi atunci va veni să se împace cu noi”, a spus Helmuth Duckadam la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport TV.

Gabi Balint, Florin Talpan și Adrian Bumbescu pe fostul stadion din Ghencea. Sursă foto: sportpictures.eu
Gabi Balint, Florin Talpan și Adrian Bumbescu pe fostul stadion din Ghencea. Sursă foto: sportpictures.eu

Florin Talpan, războiu cu Bixi Pompiliu Mocanu

Florin Talpan își dorește cu insistență să devină comandant la CSA Steaua și chiar s-a războit cu Bixi Pompiliu Mocanu. “Nu înțeleg în baza căror criterii a stabilit domnul Mocanu că nu pot ocupa funcția de comandant al clubului. În baza căror criterii de performanță? Stabilite de cine? Cu cine? În baza căror studii? Cărui grad? La studii îl depășesc detașat, fără nicio problemă, la cursuri cu atât mai mult, iar la grade suntem pe poziții egale, de colonei. La relații și pile, într-adevăr, eu stau cam prost, toată cariera mea e bazată pe multă muncă și sacrificii, nu ca a lui.

ADVERTISEMENT

Mocanu a aterizat comandant la Steaua, dupa cum el însuși recunoștea, într-un moment de reală destăinuire, pe baza de criterii politice, grație unei persoane sus puse și nu pe baza de criterii de performanță. Ce studii aveți, domnule colonel Mocanu, domnule colonel Mocanu, care vă îndreptățesc să fiți comandant și pe mine nu?, a spus Florin Talpan, conform Pro X.