Video

Henderson, surprins în timp ce ţipă la Karius după calificarea de pe Olimpico. Ce i-a reproşat. Video

03.05.2018 | 23:47
Henderson, surprins în timp ce ţipă la Karius după calificarea de pe Olimpico. Ce i-a reproşat. Video
Căpitanul Henderson pare să îi reproşeze lui Karius faza penlty-ului

Liverpool s-a calificat cu emoţii în finala Champions League, după 7-6 la general cu AS Roma. La finalul meciului, când fotbaliştii se felicitau pentru calificare, căpitanul “cormoranilor” a fost surprins în timp ţipă la portarul Karius.

După 5-2 pe Anfield Road, Liverpool a pierdut la Roma cu 4-2. Fluierul de final i-a ridicat în picioare pe suporterii englezi, care au început sărbătoarea. Pe teren, jucătorii lui Liverpool s-au grupat pentru a saluta fanii şi pentru a se felicita unii pe alţii. În mijlocul bucuriei, căpitanul Henderson a părut îngrijorat şi a fost surpins de camerele video în timp ce se îndrepta spre portarul Karius.

Henderson poate fi văzut în timp ce ţipă şi gesticulează către goalkeeperul neamţ, care pare că nu înţelege nemulţumirea colegului său.

Ce i-a reproşat Henderson lui Karius

Pe reţelele de socializare, fanii au reacţionat imediat. Majoritatea au fost de părere că Henderson i-ar fi reproşat faptul că nu a ieşit să prindă o minge la o fază care a dus la obţinerea unui penalty de către italieni. “În timp ce toţi se bucurau, a fost plăcut să îl văd pe Henderson că îl ceartă pe Karius că nu a ieşit la mingea care l-a făcut pe Klavan să comită penalty. Asemenea atitudine de lider nu am mai văzut de mult timp”, a scris un fan. “Poate că multora nu le convine, dar el e liderul în acel grup”, a completat un alt suporter. “Karius se bucura cu ceilalţi, Henderson l-a adus cu picioarele pe pamânt”, este un alt mesaj.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria VIDEO
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri