Fotbal intern

Ion Crăciunescu a văzut penalty pentru Craiova, în prima repriză a meciului cu CFR Cluj. Ce spune de hențul lui Bancu

07.04.2019 | 21:41
Ion Craciunescu a vazut penalty pentru Craiova in prima repriza a meciului cu CFR Cluj Ce spune de hentul lui Bancu

Universitatea Craiova și CFR Cluj joacă în derby-ul rundei a patra din play-off-ul Ligii 1 Betano. La pauză, scorul a fost 0-0. Partida a fost una disputată, cu destul de multe faze controversate. Fostul arbitru international Ion Crăciunescu crede că oltenii ar fi trebuit să primească un penalty la o fază în careul CFR-ului. De asemenea, Crăciunescu a vorbit și de hențul comis de căpitanul oltenilor, Nicușor Bancu.

Crăciunescu cere un penalty în U Craiova – CFR Cluj

Ion Crăciunescu a comentat o fază din minutul 15, petrecută în careul campioanei. Astfel, Carlos Fortes a deviat un pic mingea pe spate după un out iar balonul l-a lovit în mână pe Bordeianu de la o mica distanță. Fostul șef CCA a comentat această fază: „Eu aș fi dat penalty. Mâinile lui sunt depărtate de corp și nu și le retrage decât când îl lovește mingea. E greu să convingi un om care merge la stadion că a fost neintenționat, doar pentru că Fortes a atins-o un pic.” VEZI VIDEO AICI

Crăciunescu a comentat și faza la care Dan Petrescu a cerut un henț la Nicușor Bancu. „Aici regulamentul e foarte clar. Dacă este o situație promițătoare de atac, se dă galben. Dumneavoastră vi se pare o situație promițătoare de atac? Mie nu mi se pare! Apărarea trebuie să fi fost răsfirată, să fi fost la o distanță mare de minge… Regulamentul s-a schimbat! Doar în situații promițătoare de atac!”  

Dacă ar fi primit cartonaș galben la această fază, Bancu ar fi fost eliminat din meci.