Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Hențul de la FCSB – Voluntari a creat polemică între Niță și Adi Ilie. „Am fost pe stadion”

FCSB a pierdut două puncte în meciul cu FC Voluntari și a acuzat arbitrajul la finalul partidei.
24.10.2023 | 16:25
Hentul de la FCSB  Voluntari a creat polemica intre Nita si Adi Ilie Am fost pe stadion
Merita FCSB să primească penalty în meciul cu FC Voluntari? Analiză la FANATIK SUPERLIA. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Faza din minutul 87 al meciului dintre FCSB și FC Voluntari, când Cristian Paz a atins mingea cu mâna, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat penalty, în ciuda protestelor jucătorilor liderului, a stârnit multe discuții.

Faza ciudată din FCSB – FC Voluntari, analizată

Robert Niță a spus că, deși este greu să fii în formă după pauza dedicată echipelor naționale, FCSB nu are scuze pentru rezultatul slab din duelul cu FC Voluntari,

ADVERTISEMENT

E greu de gestionat fiecare meci după o astfel de întrerupere, dar echipele importante de la noi, care au ca obiectiv câștigarea campionatului, nu au scuze.

FCSB nu se poate impune acasă, cu suportul publicului, pe Arena Națională cu Voluntari”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI a avut o singură chestiune de clarificat: ”O singură virgulă la FCSB, eu zic că au avut penalty, eu zic că e penalty”. Bănel Nicoliță a fost de acord: ”Tot așa a fost la UTA – FCSB, când a dat penalty”.

În schimb, Robert Niță consideră că la avea fază nu se impunea dictarea unui penalty: ”Era mâna mai sus acolo, aici face mișcarea să ducă mâna în spate”.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI îl contrazice, spunând că indiferent de dorința fundașului, dacă mingea atinge mâna este penalty. El nu înțelege de ce faza nu a fost analizată de VAR.

Mâna nu este lipită, regulamentul spune că hențul e penalty. Asta e părerea mea, nu îl chemă să vadă”, a spus HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Imediat, Adi Ilie a intervenit, spunând că balonul s-ar fi dus în poartă, dacă nu era atins cu mâna de argentinianul Cristian Paz.

Dacă nu îl lovea în mână mingea se ducea în poartă? Eu cred că da. Aici e chestia, asta e problema, mingea mergea în poartă”, a explicat Adi Ilie.

Robert Niță a rămas în continuare cu părerea principală, că faza nu cerea un penalty: ”Eu spun ce am văzut, am fost la meci. Dacă nu îl cheamă la VAR e un mare semn de întrebare”.

Bănel Nicoliță s-a enervat, spunând că FCSB nu primește lovituri de la 11 metri deoarece există o pornire împotriva liderului. El a comparat faza cu penalty-ul primit de UTA în meciul cu FCSB.

Ce rost are, când joacă FCSB nu se cheamă la VAR, nu dai penalty. Ăsta e penalty clar. Iei o decizie la meciul cu UTA, e același lucru, nu e diferență mare, aici își schimbă direcția mingea”, spune Bănel Nicoliță.

E normal, dar se consideră că se lovește în corp”, spune Robert Niță, încercând să explice de ce nu a fost penalty. Bănel l-a contrat imediat: ”Mâna nu a fost direct la spate”.

HORIA IVANOVICI a tras concluziile, spunând că, mai ales pentru că mingea ar fi intrat în poartă dacă nu era intervenția lui Paz, trebuia să se acorde penalty: ”E penalty, șutul e pe poartă, cum a zis Adi”.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Contre pe tema penalty-ului neprimit de FCSB în meciul cu FC Voluntari

ADVERTISEMENT
Tags: