HERCULE de România! Sîncrăian, MEDALIE nesperată la haltere!

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
13/08/2016, 03:21
HERCULE de România! Sîncrăian, MEDALIE nesperată la haltere!

În timp ce România stătea cu sufletul la gură pentru Mergea şi Tecău, în finala de dublu, Gabriel Sîncrăian a produs o mare surpriză în finala de la haltere, categoria 85 de kilograme.

Românul a reuşit o performanţă foarte bună, care i-a adus în cele din urmă medalia de bronz. Sîncrăian a reuşit să ridice un total de 390 de kilograme, care l-a plasat pe locul 3, la egalitate cu Denis Ulanov. Românul a fost însă cel care a luat medalia de bronz, fiind mai uşor decît rivalul său cu 620 de grame.

Gabriel Sîncrăian era văzut ca mare outsider pentru competiţia de 85 de kilograme, în condiţiile în care avea adversari care bat recorduri după recorduri. Aşa s-a întîmplat şi în această finală. Cîştigătorul medaliei de aur, iranianul Kianoush Rostami, a ridicat 396 de kilograme, ceea ce reprezintă un nou record mondial. L-a bătut pe chinezul Tian Tao, care reuşise un record olimpic cu performanţa sa, 395 de kilograme ridicate în total.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×