Hermannstadt a oficializat transferul unui jucător de la Dinamo! A semnat pe un an și jumătate

Carmen Badulescu    Traian Terzian   
in Liga 1 Betano
08/01/2019, 17:27
Hermannstadt a oficializat transferul unui jucător de la Dinamo! A semnat pe un an și jumătate GALERIE FOTO
Hermannstadt au oficializat transferul jucătorului Sergiu Popovici, care a jucat ultima dată la Dinamo

Oficialii clubului FC Hermannstadt au oficializat marți transferul jucătorului Sergiu Popovici, care a jucat ultima dată la Dinamo București. Fotbalistul de bandă stângă în vârstă de 25 de ani și-a reziliat înțelegerea cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare, după ce a fost criticat în mai multe rânduri pe antrenorul Mircea Rednic.

Seergiu Popovici a jucat 71 de meciuri în Liga 1 Betano și are în palamres trei selecții la echipa națională Under 19 a României. Fotbalistul a fost adus în vara anului 2018 la Dinamo București de tehnicianul Florin Bratu și a jucat în 13 partide pentru ”câini”.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Răzvan Dâlbea și Sergiu Popovici în duel în meciul Dinamo - Hermannstadt
Răzvan Dâlbea și Sergiu Popovici în duel în meciul Dinamo – Hermannstadt

Hermannstadt a oficializat transferul fostului jucător de la Dinamo, Sergiu Popovici

Fostul jucător de la Dinamo București, Sergiu Popovici, a fost transferat oficial de FC Hermanstadt, formație pentru care a semnat un contract pe un an și jumătate. Fundașul stânga a mai juca pentru o echipă din Sibiu, CSU Voința, în sezonul 2012-2013, în Liga 2.

Sergiu Popovici, care a mai jucat în cariera sa la formațiile Flacăra Făget, FC Vaslui, CSU Voinţa, Academica Argeş, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş, l-a atacat dur pe Mircea Rednic la plecarea de la Dinamo. ”Puriul” a anunțat că a decis să nu se mai bazeze pe serviciile fotbalistului, dar la doar câteva zile l-a titularizat chiar în meciul cu Hermannstadt. Antrenorul spunea atunci că jucătorul i-a mai cerut o șansă, dar Popovici a dezvăluit că antrenorul a fost cel care a venit la el și i-a cerut să-l ajute.

FC Dinamo și Sergiu Popovici au reziliat contractul la finalul anului 2018: „FC Dinamo București și jucătorul Sergiu Popovici au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea clubului. Transferat la Dinamo la începutul lunii iulie a acestui an, Sergiu Popovici a jucat 13 meciuri pentru echipa din Ștefan cel Mare, toate în Liga 1 Betano. Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Sergiu Popovici succes în carieră!”.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×