Fotbal intern

Hermannstadt – CFR Cluj 0-1. Ţucudean salvează campioana României

22.09.2018 | 16:27
Hermannstadt  CFR Cluj 01 Tucudean salveaza campioana Romaniei

Hermannstadt-CFR Cluj s-a încheiat 1-0. George Ţucudean a adus victoria şi a dus campioana pe primul loc în clasament, cel puţin momentan până joacă FCSB. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Final de meci! CFR Cluj a câştigat cu 1-0 meciul de la Hermannstadt, unicul gol al meciului fiind marcat de Ţucudean

Min. 69: GOOOOOL CFR Cluj! George Ţucudean deschide scorul la prima ocazie a clujenilor

Min. 45: La pauză scorul este 0-0, după o primă repriză în care gazdele au dominat campioana României şi a avut o serie de ratări incredibile, prin Jordan NKololo.

START DE MECI


Echipele de start:

Hermannstadt:

Căbuz – Company, Mijuskovic, Stoica, Tătar – Antonov, Dâlbea – Serediuc, Halkiadakis, Nkololo – Tsoumou
Rezerve: Began, Rusu, Dandea, Petrescu, Pamfile, Blănaru, Ali

CFR Cluj:

Arlauskis – Manea, Lang, Vinicius, Camora – Djokovic, Males, Moutinho – Omrani, Ţucudean, Păun
Rezerve: Jesus, Hoban, Mureşan, Ioniţă, Mailat, Costache, Tambe

FC Hermannstadt – CFR Cluj ➡️ ora 15:00!➡️Antrenorul nostru Toni Conceicao va trimite în teren următoarea formulă de start! Hai CFR!??⚽️

Gepostet von Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA am Samstag, 22. September 2018


Hermannstadt-CFR Cluj Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV

Hermannstadt – CFR Cluj reprezintă primul meci pentru CFR Cluj după derby-ul terminat la egalitate cu FCSB, pe teren propriu, scor 1-1. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Hermannstadt – CFR Cluj, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Live Stream Hermannstadt-CFR Cluj. Un alt mod de a vedea meciul Online

Dacă nici aşa nu merge să vezi live online Hermannstadt – CFR Cluj, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este accesând acest link.

CFR se află într-o oarecare revenire de formă, după ce au reuşit o prestaţie foarte bună în remiza cu FCSB din etapa precedentă. Astfel, după acel rezultat campioana României s-a menţinut la două puncte de lider. De partea cealaltă, FC Hermannstadt are mare nevoie de puncte. Elevii lui Alexandru Pelici au pierdut la malul mării împotriva lui Viitorul, scor 0-1, după un gol semnat de Ianis Hagi. Astfel, sibienii sunt pe locul 12 cu 7 puncte în primele opt runde.

Echipele probabile Hermannstadt – CFR Cluj. Culio ar putea reveni la clujeni

Toni Conceicao se confruntă în continuare cu probleme de lot, după ce veteranii Emmanuel Culio şi Ciprian Deac s-au accidentat în timpul sezonului european al campioanei. De asemenea, Ovidiu Hoban se află într-un conflict cu antrenorul, după cum a anunţat şi FANATIK.RO. Cu toate acestea, sunt şanse ca Emmanuel Culio să revină pe teren în acest meci

Astfel, echipele probabile pentru următorul meci sunt:

Hermannstadt: Cabuz – Tătar, Stoica, Mijuskovic, Pamfile – Antonov, Dâlbea – Serediuc, Bruno Chalkiadakis, Nkololo – Blănaru

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Paulo Vinicius, Mureşan, Camora – Bordeianu, Males – Păun, Djokovic, Omrani – Ţucudean

Hermannstadt – CFR Cluj, etapa xx Liga 1 Betano – cote și ponturi la pariuri

Casele de pariuri văd pe cei de la CFR Cluj ca mare favorită. Clujenii au o cotă de 1,65 la victorie, în timp ce Hermannstadt are cota 6. Un egal are cota 3.50.