Fotbal intern

Hermannstadt – Dinamo 1-1. „Câinii”, șanse tot mai mici la play-off. Video

08.12.2018 | 18:41
Hermannstadt  Dinamo 11 Cainii sanse tot mai mici la playoff Video

Hermannstadt și Dinamo au remizat 1-1 în partida care a deschis etapa cu numărul 19 din Liga 1 Betano. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

„Câinii” au deschis scorul în minutul 16 prin Hanca, autorul unui gol norocos, după o gafă uriașă a portarului Căbuz. Hermannstadt a înscris în minutul 33 prin Petrescu. Dinamo are acum 19 puncte, însă Sepsi și Gaz Metan, care se află la borna 27, nu au jucat în această rundă.


Min. 90+3 – Final de meci. Dinamo a avut o șansă uriașă de gol la ultima fază, însă mingea a lovit bara

Min. 46 – A început repriza a doua

Min. 45+3 – Finalul primei reprize

Min. 33 – GOOOOOOL HERMANNSTADT! Petrescu marchează la rândul său un gol norocos. Fotbalistul gazdelor încearcă să lovească mingea cu capul, dar până la urmă balonul îl lovește în coapsă și se duce în poartă  VIDEO AICI

Min. 16 – Pârvulescu se accidentează serios și va fi dus direct la spital. Locul său pe teren este luat de Pamfile

Min. 9 – GOOOOOL DINAMO! Hanca trimite o centrare înaltă, Căbuz ezită sa iasă din poartă, iar mingea ajunge în plasă VIDEO AICI

Min. 1 – A început meciul


UPDATE. 16:49. Terenul nu se prezintă deloc în condiții bune la Târgu Mureș.

Teren greu la Targu Mures
Teren greu la Targu Mures

UPDATE, ora 15:34. Echipele de start în Hermannstadt – Dinamo:

Hermannstadt (5-3-2): Căbuz – Kompany, Pârvulescu, Mijuskovic, Stoica, Tătar – Petrescu, Dâlbea, Dumitriu – Blănaru, Tsomou. Antrenor: Vasile Miriuţă

Dinamo (4-4-1-1): Muţiu – Sorescu, Popescu, Grigore, Popovici – Hanca, Cooper, Ait Atmane, Salomao – Zenke – Montini. Antrenor: Mircea Rednic


Dinamo vine după o săptămână de coșmar, pierzând jocurile cu CFR Cluj și cu Viitorul și încasând nu mai puțin de șapte goluri. Șansele de a mai intra în play-off sunt minime, după ce Sepsi și Gaz Metan s-au distanțat la nouă puncte de „câini”.

Vezi ONLINE TV pe Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport Hermannstadt – Dinamo în Liga 1 Betano

Handicapul poate fi surmontat, însă jocul lui Dinamo este unul modest. De când a venit pe banca lui Dinamo, Rednic a câștigat un singur meci, cel cu ultima clasată Voluntari. Și atunci succesul a venit în urma unui penalty transformat de Salomao la ultima fază.

Mult mai bine s-a descurcat Hermannstadt după ce și-a schimbat antrenorul. Cu Miriuță la conducere, sibienii au bifat cinci victorii, o remiză și un eșec, venit chiar în runda precedentă, pe terenul lui Voluntari.

Hermannstadt – Dinamo LIVE VIDEO şi STEAM pe FANATIK.RO

Vasile Miriuta vrea sa se razbune pe Dinamo
Vasile Miriuta vrea sa se razbune pe Dinamo

A fost un eșec calculat însă pentru Miriuță, care și-a odihnit o parte din titulari din cauza programului încărcat. Hermannstadt are acum 21 de puncte, iar cu o victorie împotriva lui Dinamo o aduce într-o nesperată luptă pentru play-off.

Hermannstadt a suferit patru înfrângeri pe teren propriu în actuala stagiune, dar Dinamo e una dintre cele mai slabe echipe în deplasare. Are o singură victorie, cea obținută la ultima fază cu ultima clasată Voluntari. În rest, „câinii” au pierdut șase dintre cele nouă meciuri jucate pe teren străin.

Mircea Rednic și-a luat gândul de la Gregory Tade, căruia i s-a descoperit o accidentare mai gravă decât se aștepta. Astfel, Rednic va continua să evolueze în avanposturi cu Daniel Popa sau cu Mircea Axente, doi atacanți care au marcat împreună două goluri în actuala stagiune, exact cât fundașul Mihai Popescu. Totodată, Dinamo nu poate conta pe Dan Nistor.