Fotbal intern

Hermannstadt e pregătită pentru duelul cu CS U Craiova. Cum vor sibienii să-i anihileze pe olteni în finala Cupei României

25.05.2018 | 12:26
Hermannstadt e pregatita pentru duelul cu CS U Craiova Cum vor sibienii sai anihileze pe olteni in finala Cupei Romaniei

FC Hermannstadt e pregătită pentru duelul cu CS Universitatea Craiova, din finala Cupei României, care va avea loc duminică, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională”. Alexandru Pelici, antrenorul formaţiei care va promova în Liga 1 începând cu sezonul 2018-2018, este încrezător că sibienii vor putea trece şi de oltenii lui Devis Mangia, chiar dacă peste 30.000 de suporteri din Bănie vor fi pe cel mai mare stadion din România.

“Ştiinţa e excelentă de la mijloc în sus şi trebuie să fim foarte atenţi. Practic, întreaga echipă va trebui să se mobilizeze, să facă ambele faze ale jocului. Nu cred că mai e nevoie de o motivaţie specială când joci o finală de Cupa României. Cu atât mai mult când evoluezi pe “Arena Naţională”, împotriva echipei de pe locul 3 în Liga 1. Mai mare motivaţie decât asta nu poate exista. Asta-mi uşurează munca. Gândiţi-vă că pe traseu am întâlnit patru formaţii din prima divizie. De fiecare dată am plecat cu şansa a doua şi de fiecare dată ne-am calificat. Mai greu va fi să-i ţin motivaţi pe băieţi în ultimele două etape de campionat”, a spus Alexandru Pelici, conform gsp.

Cum vrea Hermannstadt să bată CS Universitatea Craiova

Alexandru Pelici, antrenorul formaţiei FC Hermannstadt

Alexandru Pelici a vorbit şi despre ingredientele pentru o nouă victorie în faţa unei echipe din Liga 1 Betano. “Trebuie să fii concentrat, să nu faci greşeli. E nevoie mai mult decât de motivaţie într-o finală. Şi şansă îţi trebuie. Să ai încredere în forţele tale, să evoluezi cu mult curaj”. Antrenorul lui Hermannstadt a explicat cum încearcă să blocheze CS Universitatea Craiova. “Printr-un joc colectiv. Sunt letali dacă le laşi spaţii. Vom încerca să lucrăm la treaba asta. Sunt jucători de mare calitate şi de aceea va trebui să funcţionăm foarte bine ca echipă. De altfel, tot ce am făcut până acum a fost colectiv. Vedeta trebuie să fie echipa.”

Tags: